Lider al cartelului prostitutiei din Roma condamnat la Iasi. „Loverboy” a primit ani grei de puscarie

3616

Lider al cartelului prostitutiei din Roma condamnat la Iasi. „Loverboy” a primit ani grei de puscarie

@ De multe ori, proxenetul isi racola victimele prin „metoda Loverboy”, adica individul le seducea dupa care le punea sa se prostitueze pentru el @ Cristian Mircea va sta de acum incolo multi ani dupa gratii @ Magistratii au decis sa-i confiste lui Cristian Mircea, suma de 55.000 euro pe care o incasase din vanzare a doua copile

Cristian Mircea, individul care seducea minore dupa care le punea sa se prostitueze in Romania sau in Italia a fost condamnat ieri de magistratii ieseni la o pedeapsa de 11 ani de inchisoare cu executare. De asemenea, magistratii Tribunalului Iasi, au dispus sa i se confiste acestuia sumele de bani despre care s-a dovedit ca ar fi fost obtinute din traficarea a doua copile. Cristian Mircea isi racola victimele prin medota „Loverboy” denumita astfel dupa filmul cu acelasi nume regizat de Catalin Mitulescu, adica le facea pe fete sa creada ca s-a indragostit de ele dupa care pe lunea sa se prostitueze in Iasi sau la Roma in Italia.

Procurorii au declansat ancheta pentru a-l prinde pe individ in anul 2014 cand au aflat ca se ocupa cu traficul de carne vie de fapt din anul 2011. Cand au declansat ancheta procurorii au constatat ca acesta era unul din liderii retelei de prostitutie din Roma, conducand o retea care includea peste 50 de fete. In acest dosar in care a fost trimis in judecata, anchetatorii au identificat un numar de 17 fete traficate insa la dosarul care s-a judecat la Tribunalul Iasi au fost incluse ca si parti civile vatamate doar 4 fete. Chiar si asa Cristian Mircea a fost achitat pentru traficarea a doua dintre minorele identificate de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism.  „Majoritatea tinerelor recrutate si exploa­tate sunt minore, provin din familii des­tramate, au un grad redus de instructie, o stare materiala extrem de precara, avand diverse vulnerabilitati”, se arata in rechi­zi­toriul întocmit de DIICOT.

Cea mai tanara dintre victime avea doar 12 ani atunci cand a fost racolata de Cristian Mircea ,ajungand in scurt timp sa se prostitueze la diferite hoteluri din Iasi. O alta victima a fost racolata de pe strada in anul 2014 pe cand  avea doar 14 ani. De asemenea individul i-a spus ca este indragostit de ea. In ziua in care a intalnit-o Cristian i-a spus ca este un potent om de afaceri, seara a scos-o in oras, a sedus-o si a inregistrat video partida de amor. Cu aceasta inregistrare a constrans copila sa se prostitueze pentru el. Exemplele pot continua. Sentinta data de magistratii ieseni nu este definitiva putand fi ataca cu apel.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.