Tentativă de omor, la Iaşi! Victima a fost lovită puternic cu o bară metalică în cap!

2214
Banda cu mesajul: "Nu treceti! Politia!"
Banda cu mesajul: "Nu treceti! Politia!"

@ Tentativă de omor, la Iaşi: victima a fost lovită puternic cu o bară metalică în cap @ În urma incidentului, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Ionel Pavel Donici la 6 ani de temniţă

Tentativă de omor, la Iaşi: victima a fost lovită puternic cu o bară metalică în cap! În urma incidentului, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Ionel Pavel Donici la 6 ani de temniţă.

„Instanţa respinge, ca nefondată, acţiunea formulată de partea civilă Ionuţ D. Confiscă de la inculpatul Ionel Pavel Donici obiectul folosit la comiterea infracţiunii, respectiv bara metalică cu dimensiunea de 1,30m lungime şi diametrul de 2 cm”, au afirmat magistraţii ieşeni. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Tentativă de omor, la Iaşi!

 

Procesul lui Ionel Donici a început pe data de 28 iulie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis în judecată pe Donici sub acuzaţia de tentativă de omor.
Anchetatorii spun că ieşeanul Ionel Pavel Donici a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni.

Asta, în urma unui incident destul de grav. Aşadar, oamenii legii afirmă că, după un conflict verbal cu un cunoscut, ieşeanul Ionel Pavel Donici nu a stat foarte mult pe gânduri şi a început să-şi lovească „rivalul” foarte puternic în zona capului. În câteva minute, conflictul a luat sfârşit.

 

Victima, transportată în stare gravă la Neurochirurgie

 

Autorităţile au fost alertate cu privire la producerea incidentului destul de grav. La faţa locului au ajuns echipaje medicale şi de Poliţie. Victima a beneficiat de primul-ajutor din partea unui echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Aceasta a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie „Prof. dr. Nicolae Oblu”, din Iaşi.

Acolo, medicii au intervenit de urgenţă. Doctorii au constatat că viaţa bărbatului agresat a fost pusă în pericol de leziunile suferite. Totodată, agenţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au demarat cercetările şi, la final, au ajuns la Ionel Pavel Donici. Acesta a fost săltat şi dus la audieri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.