Scandal într-un club din Iaşi! Bătaie ca-n filme, din cauza unei domnişoare! (EXCLUSIV)

6341
Un barbat il loveste pe un altul cu pumnul
Un barbat il loveste pe un altul cu pumnul

@ Un individ a fost pedepsit de judecători, în urma unui scandal ce a avut loc într-un club din Iaşi @ Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Iulian Costel Balan la 1 an de închisoare, cu amânare, pentru lovire @ În plus, ieşeanul a fost obligat să achite despăgubiri totale de 14.375 de lei

Un individ a fost pedepsit de judecători, în urma unui scandal ce a avut loc într-un club din Iaşi. Recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Iulian Costel Balan la 1 an de închisoare, cu amânare, pentru lovire sau alte violenţe.

„Instanţa admite în parte acţiunea civilă formulată de partea vătămată G.S.N. şi îl obligă pe inculpatul Iulian Costel Balan să achite suma de 14.375 de lei, reprezentând despăgubiri civile, respectiv suma de 4.375 de lei – daune materiale – şi suma de 10.000 de lei – daune morale”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Iulian Costel Balan, acuzat în urma unui scandal într-un club din Iaşi!

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul ieşeanului Iulian Costel Balan a început pe data de 9 august 2019. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de lovire sau alte violenţe.

„Pe 6 august 2017, în jurul orei 4.00, în timp ce se afla în clubul Italianissimo, inculpatul a lovit-o cu pumnii în zona feţei şi a abdomenului pe persoana vătămată, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat 21 – 23 de zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal din 11 august 2017, eliberat de IML Iaşi”, au spus anchetatorii.

Bătaie ca-n filme, din cauza unei domnişoare!

Oamenii legii spun că scandalul ar fi izbucnit de la o domnişoară aflată în club. La un moment dat, aceasta din urmă i s-ar fi plâns administratorului clubului, Maurizio Formicola, că ar fi hărţuită de către un alt client. Administratorul a încercat să aplaneze situaţia, dar tânărul acuzat de hărţuire a devenit agitat.

La un moment dat, au intervenit 2 angajaţi ai clubului, care erau în timpul liber. Cei 2 l-au imobilizat pe individ şi l-au condus până în holul de la intrarea în club. Un amic al acestuia a mers după cei 3 şi le-a cerut angajaţilor clubului să îi lase prietenul în pace.

„În acel moment, inculpatul l-a lovit de două ori cu pumnul în zona feţei pe bărbat. După cele două lovituri aplicate persoanei vătămate, inculpatul a scos-o pe aceasta afară din club şi, pe aleea din faţa clubului, i-a mai aplicat două lovituri cu pumnul drept în zona abdomenului”, au subliniat anchetatorii ieşeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.