Şeful Kasta Morrely, pus în libertate de judecătorii ieşeni, deşi Morel Bolea e suspectat de trafic de minori!

662
montaj deschidere Morel Bolea, fetele si casa
montaj deschidere Morel Bolea, fetele si casa

@ Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis miercuri, 16 noiembrie 2022, contestaţia la arestare formulată de şeful Kasta Morrely, Morel Bolea @ Amintim că, joi, 10 noiembrie 2022, propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Morel Bolea

Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis miercuri, 16 noiembrie 2022, contestaţia la arestare formulată de şeful Kasta Morrely, Morel Bolea.

„Instanţa admite contestaţia. Respinge propunerea de arestare preventivă a inculpatului. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului arestat preventiv. Definitivă”, au precizat magistraţii ieşeni. Amintim că, joi, 10 noiembrie 2022, propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Morel Bolea.

Morel Bolea, suspectat de trafic de minore

Amintim că Morel Bolea a fost reţinut pentru 24 de ore de anchetatori, în urma percheziţiilor de miercuri, 9 noiembrie 2022. Procurorii şi polițiștii au făcut 5 percheziţii în municipiul Iași la domiciliile unor persoane fizice și la sediile unor persoane juridice într-o cauză având ca obiect săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

„Astfel, în perioada 2000-2016, mai multe persoane vătămate, minore la data comiterii faptelor, au fost recrutate prin intermediul unei organizații neguvernamentale și a unei agenții de modelling, înființate pe raza municipiului Iași, acestea fiind ulterior exploatate sexual, prin constrângere psihică (manipulare și abuz emoțional)”, au afirmat procurorii.

Şeful Kasta Morrely susţine că e nevinovat

Anchetatorii spun că, până în acest moment, în urma cercetărilor au fost identificate cinci persoane vătămate.

„Activitatea beneficiază de sprijinul unei organizații non-guvernamentale specializată în prevenirea și combaterea traficului de persoane. Persoanele vătămate au beneficiat de consiliere psihologică, precum și de toate drepturile și măsurile de protecție prevăzute de Codul de Procedură Penală”, au încheiat oamenii legii cu privire la Morel Bolea, şeful Kasta Morrely. În schimb, acesta îşi susţine nevinovăţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.