Zeci de ieşeni au trecut prin patul ei! Stenograme incendiare în scandalul sexual: „Când s… p… în parc…”

46047
Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

@ Zeci de ieşeni ar fi trecut prin patul unei tinere @ Anchetatorii au obţinut stenograme incendiare în scandalul sexual: „Când s… p… în parc…” @ În urma incidentelor, doi indivizi au fost pedepsiţi de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi

Zeci de ieşeni ar fi trecut prin patul unei tinere! Anchetatorii au obţinut stenograme incendiare în scandalul sexual: „Când s… p… în parc…” În urma incidentelor, doi indivizi au fost pedepsiţi de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

Aşadar, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Cosmin Cătălin Bodnari la 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru şantaj şi proxenetism, iar Sorin Ionuţ Gearbă a primit o pedeapsă de 2 ani şi 10 luni de închisoare, cu suspendare, pentru aceleaşi acuzaţii. „Instanţa constată că persoana vătămată I.C.C. nu s-a constituit parte civilă în procesul penal”, au precizat magistraţii ieşeni.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Scandal sexual, la Iaşi

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu este definitivă. De altfel, aceasta a şi fost contestată, acum dosarul ajungând pe mesele judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Iaşi. Procesul celor doi indivizi a început pe data de 23 august 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi i-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite.

Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de un an, o tânără din judeţul Iaşi ar fi fost obligată de cei doi indizivi să practice prostituţia în folosul lor. Procurorii ieşeni susţin că tânăra ar fi fost şantajată cu o filmare în care i-ar fi făcut sex oral unuia dintre „protagonişti”.

O tânără la colţ de stradă
O tânără la colţ de stradă

Stenograme incendiare surprinse în cadrul scandalului

 

În urma vizionării mesajelor purtate de persoana vătămată, s-a constatat faptul că, pe 20 ianuarie 2022, a avut loc prima conversație scrisă, în care inculpatul a întrebat-o pe persoana vătămată dacă dorește să fie șantajată cu videoclipul ce surprinde momente în care întreține relații sexuale într-un parc.

Șantajul are loc în urma unor conversații în care persoana vătămată îi expune acestuia că nu este de acord să practice prostituția:

C.C.: Taci! Te pun pe publi24! 
CIC: Vezi să nu exagerezi, te rog! Sa mor! Nu ma fa de c…! Lasa-ma în pace! Ce ai cu mine?
C.C.: Nu iti pun fata. O sa fie bine. Vrei sa ma ajuti?…
CIC: Mi-a ajuns, chiar nu vreau să se atingă toata lumea de mine şi sa ma aibe oricine!
C.C.: De ce nu vrei sa facem bani amandoi? Zi!
CIC: Pentru ca imi respect corpul!
C.C.: O sa vezi ca o sa fie bine!
CIC: Nu, nu o sa fie! Nu fac nimic , dacă vrei sa fiu a ta, sunt doar a ta, ma vezi tu doar tu si atat
C.C.: Vrei sa ma faci cu nervi tu? Vrei sa te santajez?
CIC: Cu ce?
CC: Când sugi p… în parc?
CIC: Foarte frumos…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.