Sute de italieni au trecut prin patul ei! Tânăra a primit 100.000 de euro pentru poziţia în care a fost pusă! (EXCLUSIV)

1924
Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

@ Sute de italieni au trecut prin patul ei: tânăra a primit 100.000 de euro pentru poziţia în care a fost pusă @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Florin Robert Costea la 4 ani de închisoare, pentru proxenetism @ În plus, judecătorii ieşeni l-au obligat pe individ să-i achite tinerei despăgubiri în valoare totală de 100.000 de euro

Sute de italieni au trecut prin patul ei: tânăra a primit 100.000 de euro pentru poziţia în care a fost pusă! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe Florin Robert Costea la 4 ani de închisoare, pentru proxenetism. În plus, judecătorii ieşeni l-au obligat pe individ să-i achite tinerei despăgubiri.

„Instanţa admite în parte acţiunea civilă şi obligă inculpatul să îi plătească părţii civile G.A.D. suma de 50.000 de euro cu titlu de daune materiale şi suma de 50.000 de euro cu titlu de daune morale”, au afirmat judecătorii.

 

Sute de italieni au trecut prin patul ei!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Florin Robert Costea a început pe data de 2 septembrie 2021. Procurorii l-au trimis în judecată pentru proxenetism. Asta, după ce individul a fost reţinut şi, mai apoi, arestat preventiv şi, respectiv, arestat la domiciliu, de pe data de 11 septembrie 2021.

Conform anchetatorilor, povestea tragică a Alinei a început în august 2018, când Florin Robert Costea ar fi determinat-o pe tânără să meargă în Italia, în căutarea unui trai mai bun. Numai că, odată ajunși în Bergamo, ieșeanca a avut parte de o surpriză de proporții, tocmai din partea celui în care avusese încredere.

 

Florin Robert Costea, acuzat de proxenetism

 

Oamenii legii au arătat că individul de 37 de ani ar fi ținut-o sub teroare pe tânăra din județul Iași vreme de mai bine de 2 ani și ar fi obligat-o să-și vândă trupul bărbaților dornici de sex din Italia. Tânăra ar fi fost amenințată constant cu bătaia și cu moartea, iar nu puține au fost cazurile în care a și fost obligată să se prostitueze.

Anchetatorii au adăugat că Alina a fost dusă din România în Italia, iar individul de 37 de ani i-a închiriat un apartament pentru a-și putea desfășura activitatea. Potrivit procurorilor ieșeni, de cele mai multe ori, același bărbat era și cel care publica și promova anunțuri privind prestarea de activități sexuale pe bani pe mai multe site-uri de profil din Italia. În același timp, individul îi asigura tinerei paza și protecția de fiecare dată când avea clienți.

 

Alina, sclavă sexuală în orașul italian Bergamo

 

Anchetatorii susțin că, după 2 ani, în perioada octombrie – noiembrie 2020, Alina ar fi încercat să se întoarcă în România, însă bărbatul a ținut-o în Italia cu forța și ar fi obligat-o să își continue activitatea.

La un moment dat, tânăra a reușit să se întoarcă, totuși, în țară, dar aceasta ar fi fost urmărită de individ și presată continuu să se întoarcă în străinătate.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.