Rocada tata-fiu la Primaria Comarna. Fiul lui Victor Banu candideaza la primarie

1922
Florin si Victor Banu
Florin si Victor Banu

@ Florin Banu, fiul lui Victor Banu fostul primar al comunei Comarna candideaza la primarie din partea PSD @ „Îl voi sprijini cu tot ce-mi va sta in putinta. Este timpul sa facem loc generatiei tinere. Baiatul meu vine cu idei noi, provine din mediul de afaceri a lucrat in domeniul consultantei pentru finantari de proiecte. El este cea mai buna solutie pentru Comarna”, a spus Victor Banu

Rocada la Comarna unde cel  mai longeviv primar al comunei, Victor Banu a decis sa se retraga in favoarea fiului sau. Astfel, anul acesta din partea PSD pentru fotoliul de primar al comunei Comarna va  candida Florin Banu, fiul lui Victor Banu. „Îl voi sprijini cu tot ce-mi va sta in putinta. Este timpul sa facem loc generatiei tinere. Baiatul meu vine cu idei noi, provine din mediul de afaceri a lucrat in domeniul consultantei pentru finantari de proiecte. El este cea mai buna solutie pentru Comarna”, a spus Victor Banu.

Florin Banu a anuntat astazi intr-o postare pe Facebook ca a acceptat sa candideze pentru fotoliul de primar al comunei. „Standardele pe care mi le doresc pentru Comuna Comarna sunt unele europene.Cu ambiţie şi încredere, cu dragoste faţă de comuna mea natală, cu speranţa că ai mei copii şi nepoţi vor alege să-şi construiasca viitorul aici, am decis să candidez pentru a fi viitorul primar al Comunei Comarna! Merităm mai mult!”, a postat Florin Banu.

In prezent functia de primar al Comarnei este ocupata de Constantin Gradinaru. Asta deoarece Victor Banu nu a mai putut ocupa functia deoarece a fost gasit in incompatibilitate de ANI. Victor Banu a condus comuna timp de 16 ani, trei mandate de  primar si anterior unul de viceprimar.

Constantin MAZILU

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.