Un temut membru al lumii interlope, arestat! Fiul lui Viorel Oarză şi-a schimbat numele pentru a trece neobservat!

34419
Viorel si Robert Oarza
Viorel si Robert Oarza

@ Un temut membru al lumii interlope din Iaşi a ajuns din nou după gratii @ Astfel, vineri seară, 18 noiembrie 2022, anchetatorii ieşeni i-au reţinut pentru 24 de ore pe Viorel Marian Oarză şi pe fiul acestuia, ambii boxeri de performanţă @ De remarcat este faptul că, recent, fiul lui Oarză şi-a schimbat numele, în Robert Andrei Ciudin (fost Oarză), probabil în speranţa că nu va mai fi asociat cu numele tatălui său şi că va trece neobservat

Un temut membru al lumii interlope din Iaşi a ajuns din nou după gratii. Astfel, vineri seară, 18 noiembrie 2022, poliţiştii ieşeni i-au reţinut pentru 24 de ore pe Viorel Marian Oarză şi pe fiul acestuia, ambii boxeri de performanţă.

De remarcat este faptul că, recent, fiul lui Oarză şi-a schimbat numele, în Robert Andrei Ciudin (fost Oarză), probabil în speranţa că nu va mai fi asociat cu numele tatălui său şi că va trece neobservat.

Sâmbătă, 19 noiembrie 2022, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis cererea de arestare făcută de anchetatori pe numele celor doi indivizi.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Viorel Marian Oarză. Dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru comiterea infracţiunii de complicitate la lovire sau alte violenţe, pentru o perioadă de 30 de zile. Admite propunerea de arestare preventivă formulată pe numele inculpatului Robert Andrei Ciudin (fost Oarză). Dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, pentru o perioadă de 30 de zile”, au precizat judecătorii ieşeni.

Viorel Oarză şi fiul său, acuzaţi că ar fi atacat un tânăr

Decizia nu este definitivă, aceasta fiind deja contestată de către Viorel Oarză. Potrivit unor surse judiciare, cei doi l-ar fi atacat şi, respectiv, agresat verbal pe un tânăr, Ştefan Bogdan I.

„În cursul zilei de 18 noiembrie 2022, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut doi bărbați din municipiul Iași pentru 24 de ore, aceștia fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au spus oamenii legii.

Un nou scandal în cadrul lumii interlope din Iaşi

Anchetatorii ieşeni au arătat că Viorel Oarză şi fiul lui au fost implicaţi în acest ultim incident, ce ar fi avut loc pe data de 15 noiembrie 2022. Asta, după ce aceştia ar fi avut un conflict mai vechi cu victima.

Sâmbătă, oamenii legii i-au dus pe cei doi la instanţă, cu propunerea de arestare preventivă. Amintim că Viorel Oarză şi fiul său au mai fost implicaţi în unele scandaluri, în special în zona Sălii Polivalente din Iaşi. Unul dintre scandalurile respective i-a avut drept victime pe unii membri ai clanului Corduneanu. Viorel Oarză este fost boxer de performanţă, iar fiul său încă practică acest sport.

Viorel Oarză, retinut pentru ca a agresat inspectorii care i-au oprit lucrarile la bloc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.