Crimă groaznică, la Iaşi! I-a înfipt cuţitul în piept după 43 de ani de căsnicie (EXCLUSIV)

47811
Un barbat cu un cutit in mana
Un barbat cu un cutit in mana

@ Un ieşean acuzat că şi-a ucis nevasta a fost pedepsit de către magistraţi @ Astfel, recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Vasile Voicu la 8 ani de puşcărie, pentru omor asupra unui membru de familie @ „M-am certat cu nevasta în seara asta şi ce-am facut?! Am lovit-o şi gata!… Da’… nu aşa!”, a spus ieşeanul când a sunat la 112

Crimă groaznică, la Iaşi! I-a înfipt cuţitul în piept după 43 de ani de căsnicie. Aşadar, un ieşean acuzat că şi-a ucis nevasta a fost pedepsit de către magistraţi. Recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Vasile Voicu la 8 ani de puşcărie, pentru omor asupra unui membru de familie.

„Instanţa dispune confiscarea specială, de la inculpatul Vasile Voicu, în folosul statului, a unui cuţit de bucătărie cu mâner din plastic de culoare albă, cu o dungă dispusă longitudinal de culoare galben, cu lungimea totală de 23 cm, ce a fost utilizat la comiterea infracţiunii. Ia act de faptul că persoanele vătămate nu s-au constituit părţi civile în cauză”, au precizat magistraţii ieşeni.

Vasile Voicu, acuzat că i-a înfipt nevestei cuţitul în piept

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul ieşeanului a început pe data de 4 mai 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de omor asupra unui membru de familie.

„În noaptea de 14 spre 15 februarie 2022, în intervalul orar 22:30 – 23:30, în timp ce se afla în locuinţa comună, situată în satul Bădiliţei, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de băuturi alcoolice, i-a aplicat soţiei sale, de 62 de ani, o lovitură cu un obiect tăietor / înţepător (cuţit) în zona toracică, provocându-i o plagă înjunghiată cu hemotorax şi hemopericard, leziune ce a dus la decesul acesteia”, au afirmat oamenii legii.

Crimă groaznică, la Iaşi: cei doi, căsătoriţi de 43 de ani!

După comiterea crimei, ieşeanul a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112. Astfel, pe 14 februarie 2022, la ora 23.57, Vasile Voicu, aflat în stare avansată de ebrietate, a anunţat operatorii STS şi Poliţie despre incident:

„Am făcut o prostie… Am lovit-o pe soţia mea. Unde am lovit-o?! Am lovit-o cu cuţitul. M-am certat cu nevasta în seara asta şi ce-am făcut?! Am lovit-o şi gata!… Da’ nu aşa! Vreau să vină Ambulanţa să o ieie în seara asta, să o ducă la spital!”, ar fi spus ieşeanul.

Anchetatorii deplasaţi la faţa locului au dat peste un tablou de groază. Medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă, decât să declare decesul. Oamenii legii spun că Vasile Voicu a fost căsătorit cu victima timp de 43 de ani, iar din relaţia celor doi au rezultat 4 copii.

La audieri, ieşeanul a recunoscut comiterea crimei. Martorii au susţinut că, după ce ieşeanul a suferit un accident, relaţia sa cu soţia s-a înrăutăţit. La un moment dat, femeia l-a apostrofat şi chiar l-ar fi lovit cu o cârjă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.