Fetiţă de 5 ani, folosită ca jucărie sexuală! Un ieşean, acuzat că şi-a îndeplinit fanteziile bolnăvicioase (EXCLUSIV)

1073
Sediul Palatului de Justiţie din Iaşi
Palatul de justitie Iasi

@ Caz groaznic, la Iaşi: o fetiţă de doar 5 anişori a fost folosită de un individ pe post de jucărie sexuală @ Individul acuzat că a recurs la acest gest a fost trimis în judecată în mare secret @ Recent, ieşeanul Vasile R. a sperat că va fi chiar pus în libertate!

Caz groaznic, la Iaşi! O fetiţă de doar 5 anişori a fost folosită de un individ pe post de jucărie sexuală. Individul acuzat că a recurs la acest gest a fost trimis în judecată în mare secret.

Recent, ieşeanul Vasile R. a sperat că… va fi chiar pus în libertate! „Instanţa respinge, ca fiind nefondată, contestaţia formulată de către contestatorul – inculpat Vasile R., în prezent aflat în Penitenciarul Iaşi (arestat preventiv în prezenta cauză) împotriva încheierii de cameră preliminară din data de 18 mai 2023 pronunţată în dosarul penal al Judecătoriei Iaşi, încheiere pe care o menţine. Definitivă”, au afirmat judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi.

 

Fetiţă de doar 5 ani, folosită pe post de jucărie sexuală

 

Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi s-a dispus recent trimiterea în judecată a inculpatului.

„Fapta inculpatului, care, în prima parte a anului 2021, numitul, aflându-se în vizită la o familie, la intervale scurte de timp, prin constrângerea fizică și morală a minorei în vârstă de 8 ani la acel moment, a supus-o la acte de natură sexuală, atingând-o, în două rânduri, cu penisul în zona anală și cu mâna în zona vulvară și de două ori pipăind-o cu mâna în zona genitală, peste haine, astfel satisfăcându-și nevoile sexuale”, au spus anchetatorii ieşeni.

 

Poveşti de groază trăite de minoră

 

Oamenii legii au mai spus că, la o data neprecizată din anul 2021, pe când victima avea 8 ani și se afla în spatele imobilului, individul, care venise în vizită, a chemat-o pe minoră în spatele casei și, prin constrângere fizică și psihică (a tras-o cu forța și a dezbrăcat-o, a amenințat-o că îi pune ,,capul pe trunchi și-l taie”), a dezbrăcat-o de pantaloni, el și-a scos penisul și a simulat un act sexual, însă fără a o penetra, în același timp atingându-i cu mâna zona vulvară.

„La scurt timp după primul episod, venit din nou în vizită, profitând de faptul că ceilalți adulți erau în casă, a prins-o în curtea locuinței pe minoră, a luat-o în brațe, a întors-o cu spatele la el, a ridicat-o de la sol, și-a dat jos pantalonii, apoi a dezbrăcat-o și pe ea, lăsându-i până în zona genunchilor colanții pe care îi purta, după care cu penisul în erecție, a simulat un act sexual, efectuând mișcări în zona anală a fetiței, fără însă a o penetra. În aceeași perioadă de la începutul anului 2021, inculpatul a prins-o pe minoră singură în casă și, în două zile diferite, a pipăit-o cu mâna în zona genitală, peste haine.

De asemenea, la o dată neprecizată din anul 2021, aflându-se în vizită la o familie, numitul, profitând de vulnerabilitatea minorei (5 ani la acel moment) și de faptul că era nesupravegheată în casă, a atins-o cu mâna în zona genitală, peste haine, fiind surprins de sora acesteia, care l-a lovit peste mână pentru a-i întrerupe activitatea infracțională”, au adăugat oamenii legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.