Scandal, pe o stradă din Iaşi! A vrut să facă moarte de om! (EXCLUSIV)

532
Crima, in Iasi
Crima, in Iasi

@ Scandal, pe o stradă din Iaşi: a vrut să facă moarte de om @ În urma incidentului, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Grigore Urieşu la 9 ani şi 10 luni de puşcărie, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi tentativă de omor calificat @ În plus, ieşeanul trebuie să achite daune de 10.000 de lei şi, respectiv, 10.000 de euro

 

Scandal, pe o stradă din Iaşi: a vrut să facă moarte de om! În urma incidentului, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Grigore Urieşu la 9 ani şi 10 luni de puşcărie, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi tentativă de omor calificat.

În plus, ieşeanul trebuie să achite daune de 10.000 de lei şi, respectiv, 10.000 de euro. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Un barbat il loveste pe un altul cu pumnul
Un barbat il loveste pe un altul cu pumnul

Ieşean acuzat că a vrut să facă moarte de om după o ceartă banală

 

Procesul lui Grigore Urieşu a început pe data de 3 august 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis în judecată pe individ sub acuzaţiile amintite. Totul, în urma unui scandal care a izbucnit de la o banală ceartă. Anchetatorii ieşeni spun că Grigore Urieşu a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. Asta, după un incident ce părea a fi unul banal.

Ieşeanul s-a întâlnit cu un cunoscut. Oamenii legii spun că, la un moment dat, între Grigore Urieşu şi Marian L. a izbucnit o ceartă. Numai că, susţin anchetatorii, totul a degenerat, iar Urieşu l-ar fi lovit puternic pe Marian L. În momentul în care incidentul s-a sfârşit, autorităţile ieşene au fost alertate printr-un telefon la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112. La scurt timp, la faţa locului au ajuns echipaje medicale şi de Poliţie.

 

Victima lui Grigore Urieşu, transportată de urgenţă la spital

 

După ce i-a acordat victimei primul ajutor, echipajul din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi a transportat-o la spital. Astfel, după câteva minute, bărbatul a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Spiridon” din Iaşi. Acesta a beneficiat de îngrijiri de specialitate. În acelaşi timp, medicii au constatat că bărbatul a suferit leziuni de natură să-i pună viaţa în pericol. Pe de altă parte, oamenii legii au demarat cercetările şi au ajuns la principalul suspect: Grigore Urieşu.

După adunarea tuturor probelor şi luarea declaraţiilor în cauză, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis în judecată în urma acestui scandal ce s-a petrecut pe o stradă din Iaşi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.