Acuzat de infracţiuni grave, „mângâiat pe creştet” de judecătorii ieşeni! Mai puţin de 4 ani de închisoare! (EXCLUSIV)

442
Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

@ Un individ acuzat de comiterea unor infracţiuni grave pare să fi fost „mângâiat pe creştet” de judecătorii ieşeni @ Mai exact, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Alexandru Petronel Pătraşcu la 3 ani şi 9 luni de închisoare, pentru tentativă de viol şi ultraj contra bunelor moravuri @ Pe de altă parte, individul trebuie să achite daune morale de 15.000 de euro

Un individ acuzat de comiterea unor infracţiuni grave pare mai degrabă că a fost „mângâiat pe creştet” de judecătorii ieşeni! Mai exact, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Alexandru Petronel Pătraşcu la 3 ani şi 9 luni de închisoare, pentru tentativă de viol şi ultraj contra bunelor moravuri!

Pe de altă parte, individul trebuie să achite daune morale de 15.000 de euro. De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieşean ce pare „mângâiat pe creştet” de judecători!

Procesul lui Alexandru Petronel Pătraşcu a început pe data de 2 martie 2023. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite. Asta, după ce individul fusese reţinut şi, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 10 februarie 2023.

Ieşeanul a intrat recent în vizorul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Confom anchetatorilor, individul ar fi încercat să-şi satisfacă pasiunile nebunatice cu o victimă. Aceasta din urmă a avut, însă, spirit de supravieţuire şi a reuşit să scape din ghearele agresorului.

Victima a mers direct la Poliţie

La scurt timp după producerea incidentului extrem de traumatic pentru victimă, aceasta din urmă a mers direct la Poliţie. Aceasta li s-a plâns anchetatorilor despre cele întâmplate.

Oamenii legii au demarat de îndată cercetările şi, astfel, au ajuns la Petronel Alexandru Pătraşcu. Ieşeanul a fost săltat şi dus la audieri. Astfel, individul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tentativă de viol. A doua zi, el a fost dus la sediul Judecătoriei Iaşi, cu propunerea de arestare preventivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.