Grozăvie, la Iaşi! Un individ a fost încătuşat pentru că şi-ar fi violat ambele fiice minore! (EXCLUSIV)

986
Barbat cu mainile incatusate la spate
Barbat cu mainile incatusate la spate

@ Grozăvie, la Iaşi: un individ a fost încătuşat pentru că şi-ar fi violat ambele fiice minore @ Magistraţii din cadrul Judecătoriei Hârlău au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Marian L. @ Acesta este cercetat pentru viol în formă continuată

Grozăvie, la Iaşi! Un individ a fost încătuşat pentru că şi-ar fi violat ambele fiice minore. Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Hârlău au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Marian L. pentru viol în formă continuată.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au solicitat luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 de zile față de inculpat, cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni de viol în formă continuată, în concurs (două persoane vătămate minore, fiicele inculpatului de 11 şi, respectiv, 16 ani).

 

Grozăvie, la Iaşi!

 

Oamenii legii au spus că, din probatoriul administrat până la acest moment, rezultă suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2019, până în luna iunie 2023, ieşeanul a întreținut în mod repetat prin constrângere sau profitând de imposibilitatea de a se apăra, raporturi sexuale normale, anale și orale cu fiica sa minoră, actualmente în vârstă de 16 ani, după fiecare raport sexual amenințând minora cu moartea pentru a nu mărturisi cele întâmplate.

„Începând cu luna martie 2022, până în luna iunie 2023, inculpatul a întreținut în mod repetat prin constrângere, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra sau folosind forța fizică, raporturi sexuale normale și orale cu fiica sa, actualmente în vârstă de 11 ani, după fiecare raport sexual amenințând minora cu moartea pentru a nu mărturisi cele întâmplate”, a declarat ieri Teona Alexandra Sava, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

 

Propunerea de arestare a fost admisă

 

Aşadar, magistratul de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Hârlău a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a individului.

„Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea şi arestarea preventivă reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție”, a încheiat Teona Alexandra Sava, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.