Viorel Oarză, retinut pentru ca a agresat inspectorii care i-au oprit lucrarile la bloc

7139
Viorel Oarza
Viorel Oarza

@ Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au decis să-l rețină pentru 24 de ore după ce saptamana trecută a intrat în sediul Inspectoratului de Stat în Construcții și s-a certat cu doi inspectori @ Viorel Oarză este cercetat pentru ultraj și tulburarea linistii si ordinii publice

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au decis să-l rețină in această dupa-amiaza pentru 24 de ore pe Viorel Oarză, sportivul care în cursul saptamânii trecute a intrat în sediul din Iasi al Inspectoratului de Stat în Constructii și ar fi amenințat doi inspectori care intentionau să sisteze lucrarile la un bloc pe care fiul sau îl construieste in cartierul Dancu. Detaliile scandalului au fost prezentate de Dezvaluirea.ro in articolul cu titlul ‘’Orașul Mafiei! Inspectori ISC amenințați cu moartea după ce au oprit lucrările la blocul unui interlop’’, publicat in data de 13 mai 2022.

Oarză: ‘’Nu am amenințat pe nimeni’’

După publicarea articolului menționat mai sus Viorel Oarza i-a contactat pe jurnalistii Dezvaluirea.ro solicitand un drept la replică. Viorel Oarza a sustinut ca cele relatate in articol au fost exagerate si nu i-a amenintat nicio secunda pe cei doi inspectori. ‘’Articolul scris de dumnevoastra este mult exagerat. Este adevarat m-am prezentat la sediul Inspectoratului de Stat in Constructii cu fiul meu, constructorul si un diriginte de santier dar eu nu am țipat la cei doi inspectori ci la fiul meu Robert. I-am reproșat că a decis sa rămână și sa faca afaceri in aceasta țară plina de coruptie. Cei doi inspectori de care ati pomenit de cate ori veneau in control încercau să ne găseasca nod in papură. Au ajuns până acolo încât la un moment dat spus ca niste materiale sunt lipite cu bandă scoci in conditiile in care noi stim ca am facut lucrari de calitate’’, a spus Viorel Oarza.

Înca nu stim daca procurorii vor cere judecatorilor incuviintarea si pentru a lua alte măsuri preventive in acest dosar.

Orașul Mafiei! Inspectori ISC amenințați cu moartea după ce au oprit lucrările la blocul unui interlop

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.