ACTORII CARMEN IONESCU ȘI GELU NIȚU JOACĂ ÎN SPECTACOLUL „AEROPORT”, ÎN WEEK-END, LA AMFITEATRUL PALAS

2173

Noi spectacole dramaturgice se anunță la Amfiteatrul Palas. Sâmbătă, actori consacrați vor juca în spectacolul „Aeroport”, iar duminică, copiii sunt invitați într-o călătorie amuzantă alături de „Mary Poppins”.

Ultimul week-end din iulie aduce două spectacole de teatru în ansamblul din inima orașului, pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Sâmbătă, pe 28 iulie 2018, de la ora 20.30, Amfiteatrul Palas se transformă în „Aeroport”. Spectacolul poartă semnătura lui Ștefan Caraman și surprinde „viața ca un aeroport”, în care oamenii vin și pleacă, în care iubirile se învârt precum călătoriile. Din distribuție fac parte nume mari ale dramaturgiei românești, precum Carmen Ionescu, Gelu Nițu, Meda Victor și Alexandru Nagy.

Și cei mici primesc o nouă invitație la teatru, amuzantă și interactivă. Duminică, de la ora 19.00, Teatrul Muzical „Șapte” prezintă o piesă pentru prichindei, în care actorii sunt copii. „Mary Poppins” este un spectacol plin de umor, în care peripețiile se țin lanț, spre amuzamentul spectatorilor. Zece copii talentați dansează și cântă live, antrenând alături de ei întregul public.

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.