Moda si sport la Palas in week-end

880

@ Sambate si duminica in piateta principala a parcului Palas se va desfasura Raiffeisen Bank Palas Iasi Streetball iar duminica de la ora 18.00 in Gradina Palas se va desfasura Artistic Vision by Dona Carina

Weekend plin de evenimente si divertisment la Palas. Pe langa „Serile filmului romanesc”, eveniment gazduit in Amfiteatru si parcul complexului comercial ofera celor pasionati de moda si sport oportunitati de petrecere a timpului liber. Astfel, pentru pasionatii de sport, sambata si duminica (9-10 iunie) in piateta principala a parcului Palas se va desfășura Raiffeisen Bank Palas Iași Streetball, parte din circuitul național Sport Arena Streetball Tour 2018, o competiție din calendarul FIBA 3×3. Jucătorii de toate vârstele vor face spectacol cu trucurile celui mai popular sport urban de echipă, baschetul 3×3, scopul fiind acumularea cât mai multor puncte, contabilizate pentru stabilirea poziției României în clasamentul pe națiuni, care va conta pentru calificarea la Campionatele Mondiale și la Jocurile Olimpice. Și spectatorii vor fi antrenați în aruncări la coș și vor avea parte de multă distracție, pentru ei fiind organizate numeroase concursuri cu premii și meciuri demonstrative.
Duminică, de la ora 18.00, în grădina Palas se va desfășura Artistic Vision by Donna Carina. Spectacolul de hair styling și make-up va prezenta publicului cele mai noi tendințe din domeniu, îmbinate cu un concert Noviss Band, defilări spectaculoase și multe alte surprize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.