Nurii vecinei l-au făcut să-şi piardă minţile! A încercat să-şi satisfacă fanteziile cu ea în grajd! (EXCLUSIV)

2126
Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

@ Nurii vecinei l-au făcut să-şi piardă minţile: ieşeanul a încercat să-şi satisfacă fanteziile cu ea în grajd @ În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au încetat vineri, 24 februarie 2023, procesul penal ce îl privea pe Ionel Brînză @ Acesta fusese acuzat de tentativă de viol, dar, între timp, victima şi-a retras plângerea penală

Nurii vecinei l-au făcut să-şi piardă minţile: un ieşean a fost acuzat că a vrut să-şi satisfacă fanteziile cu ea în grajd. În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au încetat vineri, 24 februarie 2023, procesul penal ce îl privea pe Ionel Brînză. Individul fusese acuzat de tentativă de viol, dar, între timp, victima şi-a retras plângerea penală.

„Instanţa încetează procesul penal având ca obiect săvârşirea de către inculpat a infracţiunii de tentativă de viol, ca urmare a retragerii plângerii prealabile de către persoana vătămată. Dispune confiscarea ciocanului tip teslă din metal cu mâner din material de cauciuc de culoare neagră şi cu inscripţionat, cu o lungime de aproximativ 33,5 cm, reprezentând bun folosit la săvârşirea infracţiunii. Ia act că persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au afirmat judecătorii ieşeni.

 

Nurii vecinei l-au făcut să-şi piardă minţile!

 

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Ionel Brînză a început pe 27 iulie 2022. Procurorii l-au trimis în judecată sub acuzaţia de tentativă de viol. Oamenii legii au spus că Ionel Brînză (35 de ani), din comuna Țibana, a intrat în vizorul lor, în urmă cu câteva luni.

„Este vorba despre un incident care a avut loc pe 19 iunie 2022, în jurul orei 18.30. În timp ce persoana vătămată se afla la domiciliul inculpatului, acesta din urmă i-a propus să întreţină relaţii sexuale, dar ea a refuzat. Inculpatul a prins-o cu mâna de cap, i-a aplicat mai multe lovituri cu palma peste faţă, apoi a introdus-o într-un grajd. Prin adresarea de ameninţări cu moartea şi prin aplicarea de alte lovituri, chiar cu ciocanul la nivelul genunchiului, el a încercat să întreţină cu victima un act sexual oral”, au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

 

Ieșeanul Ionel Brînză, acuzat de tentativă de viol

 

Anchetatorii au adăugat că, la un moment dat, agresorul și victima au fost surprinși în grajd de mama celei din urmă. „Victima s-a opus, dar suspectul a încercat să o dezbrace. S-a dezbrăcat şi el, iar, în acele momente, partea vătămată a reuşit să îi trimită mesaje mamei ei. La un moment dat, mama victimei a sosit la domiciliul inculpatului şi i-a surprins pe cei doi în grajdul respectiv”, au încheiat oamenii legii.

Conform acestora, la audieri, Ionel Brînză a negat comiterea faptelor. Acesta a fost și motivul pentru care ancheta a durat mai multe zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.