Medicul Paul Botez nu scapă de dosarul intentat de vecină! Scandalul a izbucnit de la câini! FOTO (EXCLUSIV)

1040
Paul Botez
Paul Botez

@ Medicul Paul Botez nu scapă de dosarul intentat de vecină @ După ce, în prima instanţă, doctorul a avut câştig de cauză, vecina acestuia, Sonia Chiriac, a contestat decizia @ Întreg scandalul a izbucnit de la… câini

Medicul Paul Botez nu scapă de dosarul intentat de o vecină. După ce, în prima instanţă, doctorul a avut câştig de cauză, vecina acestuia, Sonia Chiriac, a contestat decizia. „Instanţa respinge cererea formulată de reclamanta Sonia Chiriac în contradictoriu cu pârâtul Paul Botez. Respinge cererea reclamantei de acordare a cheltuielilor de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare”, au afirmat magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi. Sentinţa nu este definitivă, aceasta fiind contestată cu apel de reclamantă.

Medicul Paul Botez, implicat într-un scandal din pricin a câinelui

Procesul dintre Sonia Chiriac şi medicul Paul Botez a început pe data de 7 aprilie 2021. Astfel, medicul ortoped de la Spitalul de Recuperare din Iaşi a fost chemat din nou în instanţă. De data aceasta, Paul Botez a fost chemat la instanță de o vecină din satul Pietrări, unde medicul ar fi ridicat o casă. Aşadar, o vecină a depus o serie de plângeri împotriva lui Paul Botez, susţinând că un câine de-al medicului, un exemplar din rasa Akita Inu, i-ar fi atacat cățelușul din rasa Bishon Maltese şi l-ar fi ucis.

Medicul Paul Botez neagă orice implicare

Prin acţiunea formulată, reclamanta a solicitat, în contradictoriu cu medicul din Iaşi obligarea acestuia la plata sumei de 6.000 de lei, reprezentând repararea prejudiciului pe care i l-a cauzat prin neglijenţa sa, constând în aceea că, pe data de 29 septembrie 2020, ar fi lăsat nesupravegheat câinele său de talie mare, care, în faţa porţii sale, când parca maşina în curte, i-ar fi ucis câinele de companie, un Bichon Maltese, cu vârsta de 5 ani.

În faţa instanţei, Paul Botez a solicitat respingerea acţiunii formulate de reclamantă. El a spus că nu este proprietarul niciunui animal. Prin urmare nu poate fi atrasă răspunderea delictuală pentru fapta acestuia (dacă ea exista), având în vedere că el nu ar avea vreun asemenea animal.

Mai mult, medicul a arătat că nu există niciun temei al răspunderii civile delictuale, motivat de faptul că, din descrierea situaţiei de fapt, rezultă împrejurarea că animalele se aflau pe stradă, că s-au încăierat, provocându-şi unul celuilalt leziuni, şi că nu este culpa sa, el neavând nicio implicare.

„Eu nu am avut niciun amestec în toată această situaţie, nu am acţionat nici într-un fel şi nu am nicio culpă. De asemenea, nu pot fi obligat la plata daunelor morale, necreând niciun prejudiciu nimănui!”, a susţinut medicul. Amintim că, în urmă cu câţiva ani, Paul Botez a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru luare de mită.

Medic șpăgar cu tupeu murdar. Botez către mama a doi copii: ‘’Ești o jogodie, un gunoi’’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.