Heroină şi metadonă, pe străzile din Iaşi! Investigatorii sub acoperire au intrat pe fir! (EXCLUSIV)

1928
heroina
heroina

@ Heroină şi metadonă, pe străzile din Iaşi: investigatorii sub acoperire au intrat pe fir @ În urma acestei acţiuni, 5 tineri au fost condamnaţi de judecătorii ieşeni @ Astfel, Lucian Parasca, Cristian Bourdeanu, Marius Florin Ciobanu, Alexandru Ciobanu şi Ion Leonard Paşcu au primit pedepse din partea magistraţilor din cadrul Tribunalului Iaşi

Heroină şi metadonă, pe străzile din Iaşi: investigatorii sub acoperire au intrat pe fir! În urma acestei acţiuni, 5 tineri au fost condamnaţi de judecătorii ieşeni.

Aşadar, vineri, 24 februarie 2023, Lucian Parasca a primit o pedeapsă de 5 ani şi 6 luni de temniţă, Cristian Bourdeanu – 5 ani de puşcărie, Marius Florin Ciobanu – 5 ani şi 6 luni de închisoare, Alexandru Ciobanu – 4 ani şi 6 luni de puşcărie, iar Ion Leonard Paşcu a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare de magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi, pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

 

Heroină şi metadonă confiscate de judecătorii din Iaşi!

 

Pe lângă pedepsele aplicate lui Lucian Parasca, Cristian Bourdeanu, Marius Florin Ciobanu, Alexandru Ciobanu şi Ion Leonard Paşcu, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au mai luat o decizie.

Astfel, instanţa a confiscat de la inculpaţi mai multe comprimate care conţin ca substanţă activă metadona, precum şi pulbere solidificată care conţine heroină, cofeină şi acetaminofen. De asemenea, magistraţii ieşeni au confiscat de la tineri diferite sume de bani, obţinute în urma vânzării de heroină.

 

Investigatorii sub acoperire au intrat pe fir!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa emisă de judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul tinerilor a început pe data de 17 ianuarie 2022.

Asta, după ce investigatorii sub acoperire au intrat pe fir şi după ce au fost efectuate primele reţineri şi, mai apoi, arestări preventive, respectiv pe 29 iulie 2021. Conform oamenilor legii, în urmă cu aproximativ 2 ani, mai mulţi tineri s-au ocupat cu comercializarea de droguri, în special heroină şi metadonă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.