NOUL MEGANE E-TECH ELECTRIC A AJUNS ÎN SHOWROOM-UL CASA AUTO RENAULT IAȘI

182
Megane-E-Tech-electric-100
Megane-E-Tech-electric-100

@ ÎNCEPÂND CU DATA DE 19.09.2022, NOUL MEGANE E-TECH ELECTRIC POATE FI VĂZUT ȘI TESTAT ÎNSHOWROOM-UL CASA AUTO RENAULT IAȘI, de pe CaleaChișinăului nr. 23 @ RENAULT A LANSAT O CAMPANIE SPECIALĂ PRIN CARE POT FI CĂȘTIGATE 3 PREMII CONSTÂND ÎNTR-UN TEST-DRIVE DE O SĂPTĂMÂNĂ CU NOUL MEGANE E-TECH ELECTRIC @ PRIN PROGRAMUL RABLA NOUL MODEL  POATE FI ACHIZIȚIONAT DE LA 23.100 € TVA INCLUȘI ÎN RATE, DE LA 240€/ LUNĂ

Noul Mégane E-TECH Electric este primul model al „generației 2.0” de vehicule electrice
Renault. Conectat și integrat în ecosistemul electric, dar și în ecosistemul digital al
utilizatorilor săi, Noul Mégane E-TECH Electric simbolizează viitorul. Echipat cu douăzeci și
șase de sisteme de asistență (ADAS), împărțite în trei categorii (conducere, parcare și
siguranță), Mégane E-TECH Electric se poziționează în topul clasei sale în ceea ce privește
confortul șoferului, siguranța ocupanților și a celorlalți participanți la trafic.

Noul Mégane E-TECH Electric beneficiază de platforma CMF-EV a Alianței. Această nouă platformă de referință este dedicată vehiculelor complet electrice și oferă posibilitatea de a crește eficiența energetică și autonomia, reducând în același timp timpul de încărcare. Mégane E-TECH Electric vine echipat cu unul dintre următoarele motoare: 96 kW (130 CP) și 250 Nm și 160 kW (220 CP) și 300 Nm. În privința bateriei, noul Mégane E-TECH Electric oferă două opțiuni: 40 kWh pentru o autonomie de 300 km (standard WLTP) sau 60 kWh pentru o autonomie de până la 470 km (standard WLTP, în funcție de versiuni). În ambele versiuni, dimensiunile bateriei rămân neschimbate, în special înălțimea record de 110 mm și au o garanție de 8 ani. Datorită noului său ecran OpenR și noului sistem multimedia OpenR Link, dezvoltat împreună cu Google și bazat pe sistemul de operare Android Automotive, noul Mégane E-TECH Electric se integrează perfect, la fel ca un smartphone, în ecosistemul digital al utilizatorului său. Renault Mégane E-TECH Electric poate fi achiziționat cu preț pornind de la 35.100 € TVA inclus, pentru versiunea EQUILIBREE-TECH 40, 130cp, având în echipare: proiectoare ceață (LED), airbag-uri tip cortină fată și spate, alertă oboseală șofer (Driver Drowsiness Alert), Automatic Emergency Braking  (AEB) cu protecție pietoni și ciclisti, geamuri electrice față și spate, cu impuls, sistem multimedia OpenR Link cu sistem audio Arkamys Classic, 4 difuzoare (2Bo 2Twi); afișaj de bord 12,3” high spec și ecran multimedia 9”. Versiunea TECHNO  are un preț de pornire de 43.100 € TVA inclus și are în plus aer condiționat automat (două zone) cu senzor de umiditate, ciclu purificare aer, scaun șofer reglabil pe înălțime cu ajustare lombară electrică, sistem multimedia OpenR Link, navigație, servicii Google, sistem audio Arkamys 6 difuzoare (2Bo 2Twi 2Bi), afisaj de bord high spec 12,3”, ecran multimedia 12”, lumină ambientală MultiSense: 48 lumini ambientale, adaptive, tapițerie mixtă piele/material textil reciclat ELZA REC Mottled Grey. Cu un  preț de pornire de  47.600 € TVA inclus,  versiunea ICONIC, vârf de gamă, are scaune ajustabile electric pentru șofer și pasager, cu reglaj lombar, masaj și memorarea pozitiei, sistem multimedia OpenR Link 12″: navigație, servicii Google, sistem audio premium Harman Kardon 9 difuzoare (4 Bo + 4 Twi + 1 SW) și tapițerie piele Riviera Titanium Black. Noul Mégane E-TECH Electric este disponibil în șase culori: Rafale Grey, Schist Grey, Midnight Blue, Flame Red, Dymond Black și Glacier White. Pentru o notă mai personală, poate avea și un finisaj în două tonuri, având acoperișul, montanții și – în funcție de finisajul ales – protecția oglinzii laterale în: Schist Grey, Diamond Black, Glacier White sau Warm Titanium.

Pentru a marca prezența noului model în showroom-urile din întreaga țară, Renault a lansat o campanie specială prin care îi invită pe cei interesați să răspundă provocării de a găsi destinația către care ar călători din localitatea lor, ținând cont de autonomia de 450 km (mixt, WLTP) a Noului Megane E Tech electric. Înscrierea în campanie poate avea loc online, pe platforma megane.renault.ro sau direct în showroom-uri, în perioada 12-24 septembrie. Validarea înscrierii se va face obligatoriu în showroom, acolo unde participanții vor fi invitați să  acceseze Google Maps de pe sistemul OpenR al mașinii.După ce au bifat pasul de validare în showroom-ul Casa Auto Renault Iași, participanților li se va trimite un mesaj sms și un email prin care vor fi invitați să accesezeun link în care vor putea să estimeze, cu ajutorul unui simulator, câte călătorii pot facecătre destinațiile lor frecvente, la volanul noului Renault Megane E-Tech 100% electric.În cadrul acestei campanii se vor acorda 3 premii, prin tragere la sorți, premii care constau în oferireaunuitest drive de o săptămână cu MeganeE-Tech electric. Regulamentul campaniei se poate consulta pe site-ul megane.renault.ro sau în showroomurile Renault din întreaga țară.

Prețuri Megane E-Tech electric în România

 

preturi Mégane E-TECH Electric
Mégane E-TECH Electric

DESPRE RENAULTRenault, marcă istorică de mobilitate și pionier al vehiculelor electrice în Europa, a dezvoltat întotdeauna vehicule inovatoare. Prin planul strategic „Renaulution”, Renault s-a angajat într-o transformare ambițioasă, generatoare de valoare, îndreptându-se către o gamă mai competitivă, mai echilibrată și mai electrificată. Ambiția sa este de a întruchipa modernitatea și inovația în tehnologie, energie și servicii de mobilitate în industria auto și nu numai. Pentru detalii suplimentare și programări la Test Drive cuNoul Renault Megane E-Tech ne puteți contacta la 0232 933 sau  pe casaauto-testergrup.ro.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.