Vinuri, premii și povești la Pleiada Boutique Hotel, la prima ediție Wine and Friends Fest

167
Wine and Friends Fest
Wine and Friends Fest
16 crame din Muntenia, Oltenia și Republica Moldova vor fi prezente sâmbătă, 28 ianuarie, la Pleiada Boutique Hotel în cadrul primului festival dedicat vinului din 2023.

Iubitorii de vinuri sunt așteptați să descopere zeci de etichete de vinuri începând cu ora 12.00, în Sala Atlas a singurului hotel de 5 stele din Moldova. Cramele invitate sunt printre cele mai apreciate din Muntenia și Oltenia, precum și de peste Prut. Oenologi și reprezentanți de la Viile Metamorfosis, S.E.R.V.E., Davino, Vinarte, Budureasca, Domeniile Prince Matei, Avincis, Domeniul Catleya, Oprișor, Chateau Vartley, Mircești, vor dezvălui în cadrul degustărilor micile secretele ce stau în spatele unui vin memorabil și cum poate fi acesta pus în valoare. Invitatul de onoare al evenimentului este proprietarul și celebrul oenolog 𝐅𝐢𝐨𝐫𝐞𝐧𝐳𝐨 𝐑𝐢𝐬𝐭𝐚, care în parteneriat cu celebra familie Antinori a înființat crama 𝐕𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐌𝐞𝐭𝐚𝐦𝐨𝐫𝐟𝐨𝐬𝐢𝐬. Poveștile adunate în cei 𝟐𝟎 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢 𝐩𝐞𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚, timp în care a creat vinurile Soare, Prince Matei, Sirena Dunării, Cantvs Primus, Colțul Pietrei și Via Marchizului vor face deliciul celor prezenți la eveniment. Iar pentru că organizatorii își doresc ca un număr cât mai mare de persoane să se bucure de o experiență memorabilă, accesul la eveniment are un preț de doar 7𝟎 𝐥𝐞𝐢/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐚̆! Mai mult decât atât, biletul include și participarea la o 𝐭𝐨𝐦𝐛𝐨𝐥𝐚̆  cu vinuri premium cadou,  6 vouchere  de 250 de lei la Restaurant Novella Iași, precum și o reducere în cadrul aceluiași restaurant situat la etajul doi al hotelului Pleiada, pentru toți participanții.

Povestea vinului se scrie sâmbătă, 28 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Wine and Friends Fest, la Pleiada Boutique Hotel.
Află detalii suplimentare pe https://bit.ly/wine-friends-fest-pleiada. Informații la 𝟎𝟕𝟒𝟑 𝟒𝟕𝟎 𝟔𝟏𝟎.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.