Martori audiaţi în cazul avocatului acuzat de crimă! Sebastian Felecanu încă speră să scape de gratii! FOTO

419
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, într-o încăpere, cu o ţigară aprinsă în mână
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat de omor

@ Mai mulţi martori vor fi audiaţi în cazul avocatului ieşean acuzat de crimă: Sebastian Felecanu încă speră să scape de gratii @ La termenul de ieri al procesului penal, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au amânat procesul pentru data de 7 septembrie 2023 @ De asemenea, magistraţii ieşeni vor decide în privinţa măsurii preventive şi a administrării de probe pe data de 7 august 2023

Mai mulţi martori vor fi audiaţi în cazul avocatului ieşean acuzat de crimă! Sebastian Felecanu încă speră să scape de gratii. Astfel, la termenul de ieri al procesului penal, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au amânat procesul pentru 7 septembrie 2023.

De asemenea, magistraţii ieşeni vor decide în privinţa măsurii preventive şi a administrării de probe pe data de 7 august 2023. „Instanţa amână pronunţarea cu privire la solicitarea de administrare de probe la data de 7 august 2023. Stabileşte un nou termen de judecată la data de 7 septembrie 2023, ora 12:00, pentru când se va repeta procedura de citare cu martorii Nistor Ohana, Niculiţă Teodorescu Mirela, Cabălău Maria şi Alexandru Vasilica Diana”, au spus ieri judecătorii ieşeni.

Sediul Palatului de Justiţie din Iaşi
Palatul de justitie Iasi

Martori audiaţi în cazul avocatului acuzat de crimă

Amintim că, în septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat. În dosar, 3 rude ale victimei s-au constituit părţi civile.

Pe data de 19 iunie 2021, Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

La un an de la incident, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Oamenii legii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei.

Monica Cioata
Monica Cioata

Moarte tragică pentru avocata Monica Cioată

Experţii au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar Monica Cioată ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut.

Avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). Totodată, iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul.

Mai apoi, avocatul acuzat de omor a ajuns în arest, iar, de atunci, ieşeanul tot încearcă să iasă, susţinând că ar fi nevinovat. În plus, pe 16 noiembrie 2022, avocatul ieşean s-a căsătorit după gratii cu o studentă la Drept din Vaslui.

Sebastian Felecanu
Sebastian Felecanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.