Medic ieşean, prins băut în trafic! Bărbatul era pe scuter când a fost tras pe dreapta de Poliţie! (EXCLUSIV)

623
Daniel Gheorghe Toporoceanu
Daniel Gheorghe Toporoceanu

@ Un ieşean a fost prins băut în traficul din judeţ @ În urma incidentului, medicul a fost pedepsit @ Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Daniel Gheorghe Toporoceanu la 1 an de închisoare, cu amânare, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe

Un ieşean a fost prins băut în traficul din judeţ! În urma incidentului, medicul veterinar a fost pedepsit. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat recent pe Daniel Gheorghe Toporoceanu la 1 an de închisoare, cu amânare, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

„Instanţa îl obligă pe inculpat ca, pe parcursul termenului de supraveghere, sa presteze o munca neremunerata în folosul comunitaţii, pe o perioada de 60 de zile, activitate care se va desfaşura fie în cadrul Consiliului Local al Comunei Voineşti, fie în cadrul Primăriei Comunei Voineşti”, au subliniat judecătorii ieşeni.

Medic ieşean, prins băut în trafic!

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul medicului veterinar ieşean a început pe 18 octombrie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia amintită.

„Pe 11 noiembrie 2020, la ora 19:52, inculpatul a condus un moto-scuter marca Peugeot pe DJ 248A, fiind sub influența băuturilor alcoolice (1,52 grame la mie alcool pur în sânge – la prima probă biologică de sânge, respectiv 1,35 grame la mie alcool pur în sânge – la a doua probă, conform buletinului de analiză toxicologică emis de IML”, au afirmat anchetatorii ieşeni.

 

Daniel Gheorghe Toporoceanu a recunoscut comiterea faptei

În cadrul ședinței de judecată din data de 29 martie 2023, avocatul medicului veterinar a depus la dosar o declarație autentică notarială dată de către acesta, prin care ieşeanul a recunoscut săvârşirea faptei pentru care s-a dispus trimiterea sa în judecată. Asadar, acesta a solicitat ca judecata să se desfăşoare numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale şi a înscrisurilor prezentate de părţi, potrivit procedurii în cazul recunoaşterii învinuirii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.