Accident rutier, pe o stradă din Iaşi! Bărbatul aflat la volan a fugit de la locul impactului! (EXCLUSIV)

978
Accident
Accident rutier

@ Accident rutier, pe o stradă din Iaşi: bărbatul aflat la volan a fugit de la locul impactului pentru că nu avea permis de conducere @ Ulterior, oamenii legii au identificat autorul @ Ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Mitică Petrechiuţă la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia

Accident rutier, pe o stradă din Iaşi! Bărbatul aflat la volan a fugit de la locul impactului pentru că nu avea permis de conducere. Ulterior, oamenii legii au identificat autorul.

Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe Mitică Petrechiuţă la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. În ceea ce priveşte acuzaţia de conducere fără permis, ieşeanul a scăpat de ea deoarece a intervenit prescripţia răspunderii penale.

 

Accident rutier, pe o stradă din Iaşi!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Mitică Petrechiuţă a început pe data de 6 ianuarie 2022.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe bărbat sub acuzaţiile de conducere a unui vehicul fără permis şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. Conform anchetatorilor, pe data de 31 octombrie 2017, ieşeanul ar fi urcat la volanul unui autoturism, fără a avea acest drept.

 

Mitică Petrechiuţă, acuzat că a plecat de la locul impactului

 

Anchetatorii ieşeni au adăugat că, la un moment dat, bărbatul ar fi provocat un accident rutier din pricina lipsei de experienţă. Potrivit oamenilor legii, în loc să anunţe Poliţia şi să aştepte sosirea agenţilor la faţa locului, ieşeanul ar fi plecat de acolo fără acordul autorităţilor.

Ulterior, impactul a fost anunţat printr-un telefon la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112. Agenţii au demarat o anchetă şi au ajuns, astfel, la Mitică Petrechiuţă. Bărbatul din comuna Mironeasa, judeţul Iaşi, a fost chemat la audieri. Mai apoi, el a fost trimis în judecată sub acuzaţiile amintite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.