Soc. Norocea vrea din nou pe strada. Asta dupa ce a dezbracat un copil si a talharit un student

6225

@ Radu Norocea patronul RVR Taxi s-a saturat si de arest la domiciliu si a depus cerere sa fie judecata sub control judiciar @ Asta dupa ce a fost eliberat din arest preventiv in urma cu o luna @ „Pe de alta parte nu poate fi ignorata nici situatia sa familiala, din inscrisurile depuse la dosarul respectivei cauze reiesind ca acesta are doi copii care au resimtit lipsa tatalui lor”, a motivat judecatorul liberarea lui Norocea din arest desi a consemnat in aceiasi hotarare ca patronul TVR este judecat pentru fapte grave

Radu Norocea s-a saturat si de stat in casa. La numai o luna dupa ce a fost eliberat din arest preventiv si trimis in arest la domiciliul Radu Norocea a cerut judecatorilor sa-i acorde mai multa libertate. Acesta a depus la sfarsitul saptamanii trecute la Judecatoria Iasi o cerere prin care solicita sa fie judecat sub control judiciar, sustinand ca acum nu mai prezinta deloc un pericol social si va se va conforma tuturor solicitarilor magistratilor ori de cate ori va fi nevoie. Asta in conditiile in care dupa cum am aratat si in editiile anterioare, in articolul „Norocea, patronul RVR Taxi, agresor de copii si talhar, a fost eliberat din Arestul Politiei„, publicat in data de 16 septembrie a.c, aceasta este  judecat in doua dosare penale care cuprin unele infractiuni grave impotriva unor  persoane.

A dezbracat un copil cu forta, apoi a dezbracat un barbat

Faptele respective  au fost consemnate si de judecatorul de drepturi si libertati in sentinta din data de 05.09.2018, cea prin care magistratul a decis ca Norocea sa fie plasat in arest la domiciliu. „La data de 3.0.2015 in timp ce se afla la domiciliul sau Norocea Radu Gabriel l-a lipsit de libertatea de a se misca si de a actiona potrivit propriei voine pe minorul H. Mihai Matei in varsta de 13 ani si 5 luni la data comiteriii faptei, pe perioda de timp cat l-a obligat pe acesta sa se dezbrace, prin amenintari verbale precum si prin intreaga atitudine, respectiv folosirea unui ton ridicat, limbaj agresiv incuierea usii din apartament. In seara zilei de 12.10.2016, in jurul orelor 20.00 inculpatii Norocea Radu Gabriel si Moldovan Mihai l-au sechestrat pe Ionita Mihai Bogan in spalatoria Auto RVR de pe b-dul Poitiers si l-au amenintat pentru a-l determina sa le remita suma de 600 lei, reprezentand o presupusa datori”, a aratat magistratul in sentinta.

Dosarul studentului talharit

Mai departe prezentam pe scurt cazul lui Constantin Andrei, student la Teologie talharia de Norocea pe data de 20.05.208 impreuna cu complicele sau  Ciprian Ion Ene, administrator al unei firme IT, Ecs Network Master. Studentul lucra la RVR ca taximetrist iar in seara zilei respective primise prin statie comanda de a-l lua pe Norocea. Cand a ajuns la locatia in care se afla Norocea, a dat putin cu spatele si a lovit masina lui Norocea. Patronul RVA l-a amenintat pe student cu un topor, i-a spus ca-i taie mana si l-a obligat sa se urce intr-o masina sa mearga pana la domiciliul tanarului din Mogosesti pentru ca acesta sa intre in casa sa-i aduca bani de reparatii.

„Are si el copii”

Cu toate acestea magistratii ieseni au decis ca Norocea sa fie judecat in arest la domiciliu deoarece are si el doi copii care au suferit in perioda in care tatal lor a fost arestat preventiv. „Pe de alta parte nu poate fi ignorata nici situatia sa familiala, din inscrisurile depuse la dosarul respectivei cauze reiesind ca acesta are doi copii care au resimtit lipsa tatalui lor din mediul familial  astfel cum rezulta din cele doua evaluari psihologice inaintate la dosarul cauzei. Raportat la aceste circumstante, instanta apreciaza ca in acest stadiu procesual rezonanta sociala a faptei presupus a fi comise de inculpat s-a estompat astfel incat nu mai este oportuna mentinerea arestarii preventive”, au mai aratat judecatorii.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.