Dublul asasinat din Moara de Vânt: judecătorii au luat decizia FOTO

1583
El Bourkadi Ahmed Sami
El Bourkadi Ahmed Sami

@ Dublul asasinat din Moara de Vânt: judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au luat ieri decizia @ Astfel, dosarul penal ce îl priveşte pe studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi a fost amânat pentru data de 22 august 2023 @ Tânărul îşi susţine în continuare nevinovăţia

Dubla crimă din Moara de Vânt: judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au luat ieri decizia! Aşadar, dosarul penal ce îl priveşte pe studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi a fost amânat pentru data de 22 august 2023.

„Pentru continuarea cercetării judecătoresti si administrarea probatoriilor, instanta acorda termen de judecata la data de 22 august 2023, ora 10:15”, au spus la termenul de ieri magistratii ieseni.

EL BOURKADI AHMED SAMI
EL BOURKADI AHMED SAMI

Dublul asasinat din Moara de Vânt

 

Până acum, Ahmed Sami El Bourkadi, studentul acuzat de dublul asasinat din Moara de Vânt, a sperat că va fi pus în libertate. Însă judecătorii ieşeni au decis recent prelungirea arestului preventiv în cazul acestuia.

Amintim că, în urmă cu câteva luni, procurorii l-au trimis în judecată pe Ahmed Sami El Bourkadi. Procurorii ieşeni au luat decizia trimiterii în judecată a studentului canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi în contextul în care principalul suspect din acest caz a negat mereu că ar fi comis faptele de care este acuzat.

Care sunt acuzaţiile aduse de oamenii legii

La începutul lui decembrie 2021, rudele lui Youssef Jniyah au cerut ajutorul Poliției ieşene după ce tânărul nu a mai răspuns la telefon și nu a ajuns la Bruxelles, așa cum era stabilit. Odată sesizată Poliția, o patrulă a mers la adresa indicată în Moara de Vânt, pentru a vedea dacă tânărul este bine.

Anchetatorii au găsit în vila în care locuiau tânărul student și iubita lui, Vanesa Burlacu, o adevărată scenă de groază. Marocanul și iubita lui, de loc din Miroslava, erau morți într-o baltă de sânge, iar o parte din imobil fusese incendiată.

Ulterior, agenţii au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană bănuit de comiterea dublei crime. Asadar, el a fost prins în Roma (Italia) și a fost readus în Iași. Mai apoi, tânărul a fost arestat preventiv.

Imane El Adraoui si Ahmed Sami El Bourkadi
Imane El Adraoui si Ahmed Sami El Bourkadi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.