Nutriționistul Mihaela Bilic imaginea Panifcom

210

Nutritionistul Mihaela Bilic, reperul nostru când vorbim despre bucuria și plăcerea de a mânca, despre nutriție, stare de bine și mai ales despre sănătate în alimentație, recomandă  PANIFCOM . Produsele de panificație , PANIFCOM au la bază o rețeta curată care este dovada vie că pâinea face bine sănătății și că miturile alimentare sunt pe cale să fie elucidate odată pentru totdeauna. Călătoria pe drumul pâinii a producătorilor de produse de panificație, PANIFCOM care fac ceea ce știu să facă cel mai bine de aproape 100 de ani: pâine pentru azi și pentru mâine. Drumul greu, anevoios, plin de provocări, dar și cu satisfacții nemăsurabile se realizează alături de 250 de oameni harnici, prezenți cu produsele PANIFCOM în peste 2.000 de magazine de proximitate și în principalele supermarketuri din Zona Moldovei. O pâine implică un întreg  proces din care motiv astăzi , PANIFCOM numără 4000 hectare de teren pe care cultivă grâu și alte cereale. De la bobul de grâu, până la măciniș ,de la măiestria brutarilor și până pe mesele a mii și mii de oameni este un drum lung și o mare responsabilitate. Alături de PANIFCOM , au venit mereu oameni care au apreciat munca și au rezonat cu idealurile, ambițiile și crezurile PANIFCOM. Unul dintre acești oameni, doamna Dr. Mihaela Bilic, a devenit de astăzi vocea pâinii cu rețetă curată de la PANIFCOM. ”Este din ce în ce mai dificil, pentru orice consumator, să facă alegeri informate, bombardați fiind de tot felul de articole, de știri și de mituri despre pâine. Vrem cu ajutorul doamnei dr. Mihaela Bilic, reperul nostru când vorbim despre bucuria și plăcerea de a mânca, despre nutriție, stare de bine și mai ales despre sănătate în alimentație, să creăm un cadru de discuții credibil și deschis despre pâine demontând mituri și explicând concepte încă puțin cunoscute. Ce ar trebui să conțină o pâine pe care o mănânci zi de zi, cât durează să faci o pâine bună, dacă pâinea pe care o putem face noi acasă este mai sănătoasă sau nu decât pâinea pe care o găsim în magazine, ce tip de pâine ar trebui să îi punem copilului nostru pe masă, ce este gustul de altădată, ce este pâinea cu rețetă curată sau ce este maiaua sunt doar câteva din temele care vor fi explicate pe larg.Liviu Bălănici, CEO Panifcom. Am invitat-o la PANIFCOM, pe doamna doctor Mihaela Bilic și am parcurs împreună drumul pâinii cu rețetă curată, împărțind cu dumneaei din secretele plămădirii acestei pâini. “Care este elementul care leagă salata de vinete, untul cu sare sau brânza cu roșii? O felie de pâine, bineînțeles! Totul merge mai bine cu pâine, viața are alt gust cu pâine. De când au apărut cerealele în alimentația umană populația globului a crescut spectaculos tocmai pentru că avem ce mânca. Pâinea a fost și va rămâne alimentul de bază al dietei noastre de fiecare zi. Dar, o pâine bună înseamnă timp și răbdare. Înseamnă făină de calitate și rețetă tradițională, cu maia naturală, așa cum am găsit la PANIFCOM. O pâine bună reprezintă mândria brutarului și satisfacția consumatorului. O pâine bună este o investiție în sănătatea voastră!  Dr. Mihaela Bilic – Medic nutriționist și specialist în psihonutriție. 

De ce PANIFCOM?

Produsele noastre de panificație sunt făcute cu maia și asta pentru că ne dorim să oferim zilnic, o pâine vie, plămădită ca pe vremuri. Folosim ingrediente simple, tehnologie de ultimă generație, pasiune și grijă, astfel, gustul pâinii PANIFCOM este ca o amprentă – unic, deosebit. Întregul proces de producție Panifcom este automatizat. Pornind de la silozuri (cu o capacitate de 350 de tone), făina intră direct pe una din cele 3 linii de producție a pâinii, iar de la malaxare până la ambalare totul se realizează fără intervenție umană. Punem pe primul loc tot ceea ce ține de siguranța produselor noastre, dar ne-am gândit și la ocrotirea naturii și făcând din acești doi vectori obiectivele noastre principale. Ambalajele pe care le folosim sunt reciclabile și păstrează tot ce este mai bun, mai mult timp. Încă o dovadă că știm să facem pâine este locul I obținut de pâinea Mândria Brutarului, cu semințe, la concursul Gustul Ales, concurs din industria de panificație organizat de Roaliment. Poziția pe care o are Panifcom în piața de panificație este totodată consolidată de obținerea certifcării IFS Food, în acest an. Certificarea internațională alimentară IFS Food este cel mai important organism de evaluare în materie de siguranță alimentară, un standard comun acceptat în lume care certifică că procedurile implementate în firma noastră sunt optimizate și asigură produse conforme și sigure pentru consum.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.