Bătaie într-un club din Iaşi! Agentul de pază a păţit-o! (EXCLUSIV)

577
Agent de paza
Agent de paza

@ O bătaie care a avut loc într-un club din Iaşi a dus la pedepsirea unui agent de pază @ Astfel, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au dispus amendarea definitivă a lui Lucian Rusu cu 5.000 de lei, pentru purtare abuzivă

O bătaie care a avut loc într-un club din Iaşi a dus la condamnarea unui agent de pază. Astfel, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins recent apelul formulat de Lucian Rusu. „Instanta respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Rusu Lucian”, au afirmat judecatorii ieseni.

Iniţial, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus amendarea lui Lucian Rusu cu 5.000 de lei, pentru purtare abuzivă. Amenda penală reprezintă 250 de zile-amendă, înmulţite cu suma de 20 de lei, corespunzătoare unei zile-amendă.

Bătaie într-un club din Iaşi!

Procesul lui Lucian Rusu a început pe 22 aprilie 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de purtare abuzivă. Anchetatorii ieșeni au afirmat că incidentul în care a fost implicat Rusu a avut loc pe 25 februarie 2019. Ei au susținut că agresiunile s-au petrecut pe fondul unui conflict spontan.

„Pe data de 25 februarie 2019, în jurul orei 3:15, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu ca agent de pază la Clubul «Tribo», din municipiul Iași, mai exact de la demisolul sediului Facultății de Chimie, de pe bulevardul Dimitrie Mangeron, inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată Cristian B. cu pumnii în zona capului”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Lucian Rusu a fost acuzat de purtare abuzivă

În urma incidentului, victima a fost transportată la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale. Doctorii care s-au ocupat de tânăr au concluzionat că acesta a suferit leziuni ce au necesitat 5-6 zile de îngrijri pentru vindecare.

Mai apoi, victima a formulat o plângere penală la adresa agentului de pază din clubul ieșean. Astfel, oamenii legii au dispus mai apoi trimiterea în judecată a lui Lucian Rusu, sub acuzaţia de purtare abuzivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.