Partidul care a castigat ultimele alegeri la Iasi si-a desemnat candidatul la primarie

1208

@ Deputatul Cosette Chichirau a fost desemnata candidat al USR pentru functia de primar al municipiului Iasi @ Avand in vedere ca la ultimele alegeri europarlamentare USR Plus a obtinut cel mai mare scor de 37,2 la suta, Cosette Chichirau este un candidat cu sanse reale

Incepand de astazi Mihai Chirica are toate motivele sa se intrebe in mod serios daca  mai are sanse sa mai obtina inca un mandat de primar. Asta, deoarece, dupa o cursa interna din interiorul partidului, deputatul Cosette Chichirau a fost desemnata candidat al USR pentru functia de primar al municipiului Iasi. „Am fost desemnata candidatul USR la Primaria Iasi! Le mulțumesc colegilor pentru increderea acordata si ii mulțumesc lui Mihai Lupu pentru dezbaterile pline de substanța. Am increderea ca impreuna cu aliații nostri de la Plus vom oferi Iasului guvernarea competenta pe care o asteapta de 30 de ani. Vom prezenta echipa extinsa si programul pentru fiecare cartier in curand!”, a  scris Cosette Chichirau pe pagina sa de Facebook.

In competitia interna din USR, Cosette Chichirau ”s-a batut” cu avocatul Mihai Lupu  pentru  a fi desemnata candidat la primarie. Spunem ca deputatul Cosette Chichirau este un candidat cu sanse reale la primarie deoarece practic la Iasi, USR Plus a castigat ultimele alegeri europarlamentare. Astfel, USR Plus a obtinut 37,2 la suta, PNL-18,6 la sutra, PSD-15 la suta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.