Student care a spart contul de Facebook al unui elev pentru pozele sale nud, condamnat la inchisoare

2356
Facebook laptop
Facebook laptop

@ Paul Gabriel Volcov a fost condamnat deoarece a spart contul de Facebook al unui elev sau de unde a preluat niste poze nud cu el si prietena acestuia dupa care le-a distribuit pe grupuri

Un student de 21 de ani din Iasi a fost condamnat la inchisoare de magistratii Tribunalului Iasi pentru ca a spart contul de Facebook al unui elev de unde a preluat ilegal niste poze. Este vorba despre Paul Gabriel Volcov care la data de 4.10.2018 a accesat contul de Facebook al lui L.S.G de unde a preluat niste poze nud cu prietena sa. Fotografiile au fost preluate de pe aplicatie Facebook Messenger. Persoana vatamata era intr-o relatie intima cu o fata. Cei doi si-au trimis reciproc poze nud prin intermediul aplicatiei. Aceste poze au fost preluate ilegal de Volcov  care le-a distribuit in grupul Messenger Snake Clan. In total Volcov a preluat ilegal 29 poze intime. ‘’Inculpatul a declarat ca în cursul lunii septembrie 2018 a gasit datele de acces la contul persoanei vatamate pe un site on line. Dupa ce a accesat contul de Facebook al persoanei vatamate a observat o conversație în cadrul careia erau transmise mai multe poze cu caracter de nuditate. Inculpatul a copiat pozele pe un site de transfer de date informatice și a creat de acolo un link de transfer, pe care la postat pe grupul de Facebook Messenger Snake Clan, pe care l-a gasit în lista de prieteni a persoanei vatamate. Ulterior a schimbat parola de acces la contul de Facebook al persoanei vatamate și s-a delogat’’, au constatat judecatorii.

Dupa ce a distribuit pozele acestea au fost descarcate de colegii de clasa ai elevului caruia i-a spart contul. Partile vatamate au depus plangere penale la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT). Volcov a fost cercetat pentru savarsirea infractiunilor de acces ilegal la un sistem informatic si violarea secretului corespondentei. In final acesta a decis sa faca o intelegere cu procurorii adica sa semneze un acord de recunoastere a vinovatiei. In baza acestui acord de recunoastere Volcov a fost condamnat la o pedeapsa de 1 an si 11 luni de inchisoare. Acordul de recunoastere a fost aprobat de Tribunal pe 4 octombrie a.c (vezi aici).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.