Bombă! Rezultatele concursului de la Spitalul Căi Ferate nu au fost validate! Cristina Mitrofan renunţă la proces! FOTO

800
Cristina Mitrofan
Cristina Mitrofan

@ Rezultatele concursului de la Spitalul Căi Ferate nu au fost validate @ Acesta este motivul pentru care Cristina Mitrofan renunţă la procesul intentat Ministerului Transporturilor

Bombă! Rezultatele concursului de la Spitalul Căi Ferate nu au fost validate! Acesta este motivul pentru care Cristina Mitrofan renunţă la procesul intentat Ministerului Transporturilor.

De altfel, aceasta a formulat deja o cerere de renunţare la litigiu. „Renunţarea la proces provine din faptul că cererea formulată a rămas fără obiect, deoarece Consiliul de Administraţie al Spitalului ar fi trebuit să valideze rezultatele concursului în 2 zile lucrătoare de la finalizarea acestuia, fapt care nu s-a întâmplat”, a subliniat Cristina Mitrofan în cererea adresată instanţei.

Cristina Mitrofan renunţă la procesul intentat Ministerului Transporturilor

 

Cristina Mitrofan a decis astfel să renunţe la acţiunea formulată la Tribunalul Iaşi în contradictoriu cu Ministerul Transporturilor. Amintim că dr. Mihai Glod şi dr. Cristina Mitrofan, contracandidat şi actual manager interimar, au contestat rezultatele interviului de selecţie, ultima probă care ar fi făcut departajarea de 3 sutimi în favoarea lui Glod.

Recent au fost publicate rezultatele: dr. Mitrofan a pierdut o sutime, şi a rămas cu 9.53, în timp ce dr. Glod a câştigat 4 sutimi, rămânând cu nota finală de la interviu de 9.50, suficient pentru a-şi consolida poziţia.

Care au fost rezultatele concursului

Candidaţii au mers umăr la umăr la fiecare probă. Dr. Mihai Glod a obţinut o notă mai mare la testul grilă, 8.30, faţă de 8.00, cât a luat dr. Cristina Mitrofan, în timp ce, la probele următoare, s-a impus dr. Mitrofan, dar la o diferenţă mai mică. La analizarea şi susţinerea proiectului de management, aceasta a obţinut 9.79, faţă de 9.66, cât a luat dr. Glod, în timp ce, la interviul de selecţie, a luat 9.54, faţă de 9.46, cât a obţinut dr. Glod.

După contestaţie, la ultima probă, notele au fost modificate în 9.53 şi 9.50. Practic, diferenţa s-a făcut la testul-grilă, unde cele 30 de sutimi obţinute suplimentar de dr. Glod au fost suficiente pentru a-i asigura un avantaj şi după prezentarea proiectului de management şi după proba interviului. Mihai Glod este reprezentat în instanţă de avocatul Robert Amuntencei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.