Avocatul acuzat că şi-a ucis iubita însărcinată iese din arest!

561
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, într-o încăpere, cu o ţigară aprinsă în mână
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat de omor

@ Avocatul acuzat că şi-a ucis iubita însărcinată iese din arest @ Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au admis ieri contestatia formulata de Sebastian Felecanu @ Astfel, magistratii au decis inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu pentru avocatul iesean

Avocatul acuzat că şi-a ucis iubita însărcinată iese din arest! Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au admis ieri contestatia formulata de Sebastian Felecanu!

Astfel, magistratii au decis inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu pentru avocatul iesean. Sebastia Felecanu se afla in arest preventiv de mai bine de un an. Decizia emisa ieri de Inalta Curte de Casatie si Justitie este definitiva.

Avocatul acuzat că şi-a ucis iubita însărcinată iese din arest

Asadar, avocatul iesean Sebastian Felecanu se poate intoarce la domiciliu. Amintim că, în septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat. În dosar, 3 rude ale victimei s-au constituit părţi civile.

Pe 19 iunie 2021, Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

La un an de la incident, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Oamenii legii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei.

Moarte violentă pentru avocata Monica Cioată

Experţii au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar Monica Cioată ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut.

Avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). Totodată, iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul.

Ulterior, avocatul acuzat de omor a ajuns în arest, iar, de atunci, ieşeanul tot încearca să iasă, susţinând că ar fi nevinovat. Pe 16 noiembrie 2022, avocatul ieşean s-a căsătorit după gratii cu o studentă la Drept din Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.