Sentinţă în cazul celor doi iubiţi acuzaţi că au ucis o copilă! Ionuţ Răuşanu şi Gabriela Pristăviţă sperau la altceva!

1491
Gabriela Pristavita si Ionut Rausanu
Gabriela Pristavita si Ionut Rausanu

@ Sentinţă în cazul celor doi iubiţi acuzaţi că au ucis o copilă: Ionuţ Răuşanu şi Gabriela Pristăviţă sperau la altceva @ Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au amânat luarea vreunei decizii în acest caz până pe 8 septembrie 2023 @ Amintim că individul şi iubita lui au fost trimişi în judecată după moartea tragică a micuţei Sofia

Sentinţă în cazul celor doi iubiţi acuzaţi că au ucis o copilă! Ionuţ Răuşanu şi Gabriela Pristăviţă sperau la altceva! Recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au amânat luarea vreunei decizii în acest caz până pe data de 8 septembrie 2023.

Amintim că individul şi iubita lui, Mădălina Gabriela Pristăviţă, au fost trimişi în judecată după moartea tragică a micuţei Sofia.

Ionut Rausanu si Gabriela Pristavita
Ionut Rausanu si Gabriela Pristavita

Sentinţă în cazul celor doi iubiţi acuzaţi că au ucis o copilă!

 

Amintim că cei doi au fost trimişi în judecată în urmă cu câteva luni. Cei doi iubiţi din Iaşi, Mădălina Gabriela Pristăviţa şi dezvoltatorul imobiliar Ionuţ Răuşanu, au intrat în vizorul anchetatorilor după ce micuţa Sofia a murit uitată într-o cadă plină cu apă.

Povestea Sofiei a fost din start mai aparte. Ajunsă la spital în brațele mamei, inconștientă, a refuzat practic să mai lupte pentru viață. Mama copilei a fost destul de rezervată în discuțiile pe care le-a avut cu medicii. Cum decesul unui copil în astfel de condiții trebuie anchetat, pe fir au intrat polițiștii.

În urma unor discuții purtate cu mama micuței și cu concubinul acesteia, oamenii legii au decis că cei doi trebuie reținuți. Asta s-a și întâmplat. Mădălina Pristăvița și Ionuț Răușanu au fost într-un final arestați. Totuşi, cei doi au sperat mereu că vor scăpa de acuzaţii.

Ionut Rausanu
Ionut Rausanu

Sofia a murit după ce a fost uitată în cada cu apă

 

Ancheta polițiștilor nu s-a oprit, însă, aici. Surse din cadrul anchetei au precizat că mama micuței Sofia ar fi lovit-o în trecut de mai multe ori. În plus, micuța Sofia ar fi fost supusă unor chinuri greu de imaginat. Înainte cu câteva săptămâni ca micuța să-și piardă viața, ea ar fi fost băgată în mașina de spălat de către mama ei. Pentru ca totul să fie mai șocant, cea care i-a dat viață a pus mașina de spălat în funcțiune.

După arestare, cei doi iubiţi, Mădălina Gabriela Pristăviţa şi Ionuţ Răuşanu, au cerut să fie puşi în libertate de mai multe ori, însă judecătorii au respins aceste solicitări. Mai mult, cei doi au avut mai mulţi avocaţi care, rând pe rând, au renunţat la caz.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.