Autostrada Iasi-Targu Mures s-a oprit in beciurile de la Cotnari. Galerie Foto

15242
masina intra pe poarta SC Cotnari SA
masina intra pe poarta SC Cotnari SA

@ Nu avem drumuri europene in schimb avem congrese despre drumuri de calitate @ Al 15 lea Congres National de Drumuri si Poduri din Romania s-a incheiat astazi in cramele de la Cotnari @ Sub pretextul unei ”vizite” pe DN 28 specialistii in drumuri ai tarii s-au oprit de fapt la Cramele Cotnari unde specialistii in drumuri ai tarii au mancat si au baut @ In fotografiile realizate de Dezvaluirea.ro pot fi vazute masinile sectiilor de drumuri nationale din Moldova in timp ce intra in curtea SC Cotnari SA

Nu avem autostrazi sau ceva drumuri la nivel european insa organizam congrese pe aceasta tema. In perioada 19-22 septembrie la Iasi s-a desfasurat cel de-al 15 lea Congres National de Drumuri si Poduri din Romania-Un pas spre drumuri sustenbile. La acest congres au participat specialisti in drumuri din toata tara inclusiv sefii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) care au evitat sa dea ochii cu presa ieseana ca nu cumva sa fie intrebati de ”’stadiul” in care se afla proiectul autostrazii Iasi-Targu Mures. Si daca tot am intrat in subiect trebuie sa mai precizam ca acest subiect al autostrazii Moldovei nici macar nu a fost abordat la acest congres.

A fost o intalnire a drumarilor, prilej sa-si arate unul altuia cat de bine se pricep ei, cel putin teoretic la drumuri. Si, noi contribuabilii ramanem cu teoria. In ultima zi a a congresului a fost programata o ”vizita tehnica pe DN 28 B” (Targu Frumos-Harlau-Botosani) care de fapt a fost un pretext pentru ca specialistii in drumuri ai Romaniei sa se opreasca sa manance si sa bea la Cotnari. In fotografiile realizate de Dezvaluirea.ro pot fi vazute masinile sectiilor de drumuri nationale din Moldova si din celelalte zone ale tarii in timp ce intra in curtea SC Cotnari SA. Sa mai precizam ca sunt masinile din proprietatea statului, folosite de CNAIR si ca astazi nu este zi de lucru. De asemenea mai pot fi fi vazute intrand in curtea SC Cotnari SA si niste autocare care transporta spre crame alti participanti la congres.

”Delegatia” a fost condusa tot timpul de Ovidiu Laicu, directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri care atunci cand a fost intrebat de jurnalistii Dezvaluirea.ro unde se duce in zi de sambata a raspuns ca are programata o ”vizita tehnica”. Nu avem nici o problema cu faptul ca functionarii nostri se simt bine in ziua lor libera dar ar fi mult mai bine daca buna lor dispozitie ar fi direct proportionala cu stadiul modernizarii infrastructurii de drumuri, caci pentru asta ii platim.
Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.