Un primar de comună a reușit să asfalteze un drum județean: centura Zonei Metropolitane

15159
Stelian Turcu, asfaltate drum judetean Cucuteni-Horlesti
Stelian Turcu, asfaltate drum judetean Cucuteni-Horlesti

@ Stelian Turcu, primarul liberal al comunei Lețcani a reușit imposibilul: a preluat in administrare un drum judetean si l-a asfaltat din fonduri proprii @ Este vorba despre de fapt despre prima centura a Zonei Metropolitane, drumul care leagă E583 de DJ 248 care duce spre Tibana, Țibănești

Stelian Turcu, primarul liberal al comunei Lețcani a luat taurul de coarne și trecut la asfaltarea unui drum judetean care traverseaza unitatea administrativa pe  care o păstorește. Este vorba despre drumul judetean 248 B, Lețcani-Cucuteni-Horlești. Acest drum judetean s-a aflat în ultimii 28 de ani în administrarea Consiliului Județean Iași care nu a reușit să-l pietruiască și să-l modernizeze prin asfaltare. Stelian Turcu a reușit să preia în administrare acest sector de drum pe care l-a transformat în drum communal si l-a asfaltat cu fonduri de la bugetul local in valoare de 5.000.000 lei. ‘’Locuitorii comunei Lețcani își doresc demult ca acest drum judetean sa se modernizeze. Am vazut ca administratiile judetene din ultimii 30 de ani nu au facut o prioritate din asfaltarea acestui drum, nu am mai vrut sa asteptam am decis sa ne rezolvam singuri problema. Am alocat de la bugetul local suma de 5 milioane lei si am asfaltat cei 3,5 kilometri de drum pe zona Letcani-Cucuteni-Horlești. Am putea spune ca este prima centura a Zonei Metropolitane care a fost modernizata’’, ne-a declarat Stelian Turcu, primarul comunei Letcani.

Putem spune ca este vorba despre o centura a Zonei Metropolitane deoarece drumul asfaltat de Primaria Letcani leagă E583 de DJ 248 care duce spre Tibana, Țibănești.

 

Constantin MAZILU

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.