Grozăvie, la Iaşi! A găsit-o căzută pe stradă şi, în loc să o ajute, a decis să-şi facă de cap! (EXCLUSIV)

3786
Mainile unui barbat pe gratiile unui penitenciar
Mainile unui barbat pe gratiile unui penitenciar

@ Un ieşean a fost băgat după gratii, fiind suspectat că a abuzat o persoană căzută pe o stradă din judeţ @ Victima a fost obligată, practic, spun oamenii legii @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Hârlău au admis propunerea de arestare preventivă a lui Stelian Andronic, pentru o perioadă de 30 de zile

Grozăvie, la Iaşi! A găsit-o căzută pe stradă şi, în loc să o ajute, a decis să-şi facă de cap cu ea! Un ieşean a fost băgat după gratii, fiind suspectat că a abuzat o persoană căzută pe o stradă din judeţ.

Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Hârlău au admis cererea de arestare a lui Stelian Andronic. „Instanţa admite propunerea de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, a lui Stelian Andronic, sub acuzaţia de viol”, au afirmat judecătorii.

Stelian Andronic, acuzat de o grozăvie, la Iaşi!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău i-au solicitat magistratului de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Hârlău luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 de zile față de Stelian Andronic, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

„Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că, în seara zilei de 10 decembrie 2022, S.A. a găsit persoana vătămată M.T. căzută pe drumul public din satul Săcărești, comuna Cucuteni, judeţul Iași, ocazie cu care, profitând de imposibilitatea de a se apăra cât și de a-și exprima voința, precum şi prin folosirea forţei fizice, a întreținut un raport sexual normal cu aceasta, provocându-i victimei leziuni ce necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, a declarat prim-procurorul Teona Sava, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Ieşeanul ar putea contesta măsura luată în cazul lui

De remarcat este faptul că decizia judecătorilor din cazul lui Stelian Andronic nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

„Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea şi arestarea preventivă reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, Teona Alexandra Sava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.