Exploziv! Student la Medicină, prins cu droguri: „Voia mama să facă julfă!…”

814
UMF Iasi
UMF Iasi

@ Exploziv: un student la Medicină a fost prins cu droguri asupra sa @ „Voia mama să facă julfă!”, le-a spus tânărul de 22 de ani poliţiştilor ieşeni @ În urma incidentului, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat recent pe Alexandru Mihai Guzgă la 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fără drept

Exploziv: un student la Medicină a fost prins cu droguri asupra sa! „Voia mama să facă julfă!”, le-ar fi spus tânărul de 22 de ani poliţiştilor ieşeni. Astfel, în urma incidentului, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat recent pe Alexandru Mihai Guzgă la 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fără drept.

„Instanţa dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile, fie în cadrul Consiliului Local Iaşi – Spitalul Clinic de Recuperare, fie în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi. Dispune confiscarea specială de la inculpatul Alexandru Mihai Guzgă a 79 de grame de plante de canabis”, au afirmat magistraţii ieşeni.

 

Student la Medicină, prins cu droguri

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. procesul lui Alexandru Mihai Guzgă a început pe 17 februarie 2022. Procurorii ieşeni l-au trimis în judecată sub acuzaţia amintită.

„Pe 12 octombrie 2019, inculpatul a deținut, fără drept, în vederea consumului propriu, cantitatea de 80,3 grame fragmente plante de canabis, drog de risc, și 4 țigări confecționate artizanal care conțineau fragmente plante de canabis”, au menţionat oamenii legii.

Alexandru Mihai Guzgă: „Voia mama să facă julfă!…”

În acea zi, de 12 octombrie 2019, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, patrula din cadrul Secţiei I de Poliţie a observat, în parcarea din spatele blocului DC 5, un tânăr care a adoptat un comportament suspect la vederea agenţilor, întorcându-se cu spatele și încercând să părăsească locul. Văzând acest aspect, poliţiştii l-au oprit şi legitimat. Astfel, aceştia au aflat că are 22 de ani şi este student la UMF Iaşi – specializarea Asistenţă Medicală Generală.

După legitimare, agenţii au efectuat un control corporal asupra lui şi a bagajului acestuia, control în urma căruia a fost descoperit în rucsacul inculpatului un borcan din sticlă, de capacitate 800 ml, plin cu un produs vegetal de culoare verde-oliv cu miros înțepător, produs suspect a fi drog de risc, dar și 4 țigări confecționate artizanal.

„Întrebat fiind cu privire la provenineţa produsului vegetal de culoare verde-oliv cu miros înţepător, găsit asupra sa, acesta a declarat că provine din grădina locuinţei sale din satul Suhuleț și îl avea asupra sa pentru consum propriu. Raportat la momentul depistării sale, având asupra lui un borcan cu resturi de fragemente vegetale, a precizat că acestea proveneau de la locuinţa părinţilor lui, care au plantat cânepă pentru a obţine seminţe din care, conform tradiţiilor de iarnă, să facă turte cu julfă”, au susţinut procurorii. Mai apoi, studentul de la Medicină prins cu droguri a recunoscut comiterea faptei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.