Accident rutier mortal! Victima nu a avut nicio şansă după impactul devastator! (EXCLUSIV)

312
Accident rutier
Accident rutier

@ Accident rutier mortal: victima nu a avut nicio şansă după impactul devastator @ În urma accidentului, şoferul a fost pedepsit de judecători @ Astfel, la finele săptămânii trecute, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Constantin Buric la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă

 

Accident rutier mortal: victima nu a avut nicio şansă după impactul devastator! Astfel, în urma accidentului, şoferul a fost pedepsit de judecători.

La finele săptămânii trecute, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Constantin Buric la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

Accident rutier mortal, la Iaşi: Constantin Buric, obligat să muncească

Pe lângă pedeapsa cu suspendare, judecătorii ieşeni l-au obligat pe şoferul Constantin Buric să lucreze în folosul comunităţii.

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, în cadrul uneia dintre entităţile aflate în subordinea Primăriei Municipiului Iaşi sau Consiliului Local Iaşi”, au spus magistraţii.

Despăgubiri acordate de judecători rudelor victimei

De asemenea, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au obligat asiguratorul maşinii implicate în accidentul rutier mortal să le achite despăgubiri rudelor victimei.

„Instanţa admite în parte acţiunea exercitată de către părţile civile şi obligă partea responsabilă civilmente SC Euroins Asigurare Reasigurare să le plătească următoarele sume cu titlu de despăgubiri civile: 100.000 de lei, cu titlu de daune morale şi suma de 150.000 de lei”, au subliniat judecătorii ieşeni.

Victima nu a avut nicio şansă după impactul devastator!

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul ieşeanului Constantin Buric a început pe data de 20 ianuarie 2022.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de ucidere din culpă. Conform anchetatorilor ieşeni, în urmă cu mai bine de un an, şoferul a fost implicat într-un accident rutier mortal. În urma impactului devastator, ce a avut loc pe o stradă din Iaşi, victima nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.