A încercat să-şi satisfacă pasiunile nebunatice cu ea! Individul nu voia să afle cineva! (EXCLUSIV)

1050
Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

@ Un individ a încercat să-şi satisfacă pasiunile nebunatice cu ea @ Ieşeanul nu voia să afle cineva despre fanteziile sale secrete @ Totuşi, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Petronel Alexandru Pătraşcu

Un individ a încercat să-şi satisfacă pasiunile nebunatice cu ea. Ieşeanul nu voia să afle cineva despre fanteziile sale secrete. Totuşi, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis cererea de arestare făcută de anchetatori pe numele lui Petronel Alexandru Pătraşcu.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Petronel Alexandru Pătraşcu. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, pentru săvârşirea unei tentative la infracţiunea de viol, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au declarat ieri judecătorii ieşeni.

 

Petronel Alexandru Pătraşcu, acuzat că a încercat să-şi satisfacă pasiunile nebunatice cu ea

 

Demn de remarcat este faptul că decizia luată sâmbătă, 10 februarie 2023, de magistraţii ieşeni nu e definitivă. Aceasta ar putea fi contestată. Ieşeanul a intrat recent în vizorul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Confom anchetatorilor, în urmă cu câteva zile, acesta ar fi încercat să-şi satisfacă pasiunile nebunatice cu o victimă. Aceasta din urmă a avut, însă, spirit de supravieţuire şi a reuşit să scape din ghearele agresorului sexual.

 

Victima a mers direct la Poliţie

La scurt timp de la producerea incidentului extrem de traumatic pentru victimă, aceasta din urmă a mers direct la Poliţie. Ea li s-a plâns anchetatorilor despre cele întâmplate.

Oamenii legii au demarat de îndată cercetările şi, astfel, au ajuns la Petronel Alexandru Pătraşcu. Ieşeanul a fost săltat şi dus la audieri. Vineri, 9 februarie 2023, individul a fost reţinutpentru 24 de ore, sub acuzaţia de tentativă de viol. A doua zi, el a fost dus la sediul Judecătoriei Iaşi, cu propunerea de arestare preventivă. Acum, individul acuzat că a încercat să-şi satisfacă pasiunile nebunatice cu ea a ajuns după gratii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.