Şi-a scos organul în faţa şefului Poliţiei Locale! Agentul, pălmuit de agresor în plină stradă! (EXCLUSIV)

3898
Doi agenţi de la Poliţia Locală, pe o stradă
Doi agenţi de la Poliţia Locală, pe o stradă

@ Un ieşean a fost pedepsit de judecători, după ce şi-a scos organul sexual în faţa unui agent @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Hârlău l-au condamnat recent pe Cătălin Ioan Drăguşanu la 1 an şi 4 luni de închisoare, cu suspendare, şi pentru că l-a lovit cu palma peste faţă pe şeful Poliţiei Locale Hârlău @ La audieri, agresorul a recunoscut comiterea faptelor

Un ieşean a fost pedepsit recent de judecători, după ce şi-a scos organul sexual în faţa unui agent. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Hârlău l-au condamnat pe Cătălin Ioan Drăguşanu la 1 an şi 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru lovire şi ultraj contra bunelor moravuri.

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Consiliului Local Hârlău sau Centrului de îngrijire şi asistenţă Hârlău, pe o perioadă de 100 de zile”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Cătălin Ioan Drăguşanu, acuzat că şi-a scos organul în faţa şefului Poliţiei Locale

Procesul ieşeanului Cătălin Ioan Drăguşanu a început pe data de 23 martie 2022. Procurorii l-au trimis în judecată sub acuzaţiile de lovire şi ultraj contra bunelor moravuri.

„Pe 17 decembrie 2021, în jurul orei 12:30, inculpatul, în timp ce se afla pe bulevardul principal al orașului, pe strada Ştefan cel Mare și Sfânt, și-a expus organul genital, săvârșind acte de exhibiționism în public, și, fiind atenționat să înceteze de către șeful Poliției Locale, inculpatul l-a lovit pe acesta cu palma peste față”, au precizat oamenii legii.

De altfel, aceştia au constatat că individul se află înscris în evidențele cazierului judiciar, fiind cunoscut cu antecedente penale, și anume cu mai multe condamnări aplicate de instanțele din România, anterior anului 2013, dar și o condamnarea aplicată de o instanță din Marea Britanie, în anul 2021.

Ieşeanul a recunoscut şi a spus că regretă faptele

În ziua respectivă, Cătălin Ioan Drăguşanu a mers cu mai multe persoane în piața orașului, unde a consumat băuturi alcoolice în exces, iar, în jurul prânzului, a mers într-un bar, unde, timp de două ore, a jucat la „păcănele” banii pe care îi avea asupra sa, continuând să consume băuturi alcoolice. Acesta a fost luat la un moment dat de concubina lui, cu care are 2 copii minori.

„După ce a ieșit din bar, inculpatul și-a scos organul genital și a început să urineze pe scara blocului 11, expunându-l și către persoanele care tranzitau zona în acel moment. Gestul inculpatului a fost observat și de către persoana vătămată, care s-a deplasat în acel loc, unde a efectuat fotografii cu telefonul mobil, s-a prezentat și și-a declinat calitatea, solicitându-i să înceteze gesturile pe care le efectua, spunându-i să părăsească zona, întrucât populația era profund indignată de ceea ce făcea.

În loc să înceteze acțiunea, inculpatul s-a apropiat de persoana vătămată, pe care a început să o înjure și să o amenințe, lovind-o și cu palma peste față, în timp ce continua să urineze în stradă, etalându-și penisul, după care a continuat să adreseze cuvinte vulgare la adresa persoanei vătămate, dar și a persoanelor care treceau prin zonă”, au afirmat anchetatorii. Ulterior, la audieri, ieşeanul a recunoscut faptele şi a spus că le regretă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.