Costel Alexe: ”În ultimii 30 de ani Iașului i-a lipsit echipa. Acum ea există!”

357
Costel Alexe
Costel Alexe

Weekendul acesta echipa Consiliului Județean Iași a prezentat raportul de activitate pentru primii doi ani de mandat. Au participat consilierii județeni, aparatul de specialitate . reprezentanți ai Guvernului României și primari din județul Iași. „Am venit la Consiliul Județean să construiesc și să fac din Iași un oraș, un județ cu perspective, în care îți dorești să trăiești. Acum doi ani de zile depuneam jurământul în fața ieșenilor și îmi doream ca echipa noastră și viziunea pe care o avem să readucă Iașului strălucirea unei adevărate capitale culturale și spirituale. Să putem investi cât mai mult în spitalele ieșene, iar în județ să nu mai existe drumuri de pământ.
Astăzi, cred că Iașului i-a lipsit echipa. Echipa care să conlucreze pentru marile proiecte ale Iașului și pentru care să nu mai existe patosul politic. De doi ani de zile am reușit să deblocăm investiții importante, așa cum este construirea unui nou terminal la Aeroportul Internațional Iași. În fiecare zi, eu și echipa de la Consiliul Județean, executiv, aparatul de specialitate și legislativ, ne dăruim toată priceperea și puterea, pentru a oferi cea mai bună versiune a acestui județ.” a menționat Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași.
„E timpul pentru dezvoltare!” a fost deviza PNL Iași și a Președintelui Consiliului Județean Iași Costel Alexe la început de mandat, iar în doi ani de la câștigarea alegerilor apar rezultatele implicării unei întregi echipe de la conducerea județului Iași.
Cu fiecare proiect realizat, PNL Iași oferă ieșenilor un trai mai bun și condiții conform standardelor pe care ni le dorim să le avem într-un oraș european.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.