Palatul Culturii are un nou șef. Cine va conduce cel mai mare complex muzeal din Moldova

3732
Valentina Drutu
Valentina Drutu

@ Începând de miercuri 15 decembrie conducerea Complexului Muzeal Moldova va fi preluata cel putin pentru o perioada interimară de Valentina Druțu, șefa Muzeului de Artă din Palatul Culturii

Începând de miercuri 15 decembrie conducerea Complexului Muzeal Moldova va fi preluată de Valentina Druțu, șefa Muzeului de Artă din Palatul Culturii. Lăcrămioara Stratulat cea care a condus instituția în ultimii 15 ani va pleca la Roma pentru a ocupa un post in cadrul Institutului Cultural Român. Stratulat și-a aranjat plecarea la Roma de pe un post de director adjunct in cadrul institutiei. Concursul a avut loc zilele trecute iar Stratulat a candidat singura. Surse din interiorul Palatului au aratat ca Stratulat a fixat condițiile de concurs pentru a fi sigură că va fi singurul candidat. Cei mai multi dintre angajatii complexului se bucură de plecarea lui Stratulat care ar fi condus institutia ca un dictator promovand mediocritățile.

Citește și ”Șefa de la Palatul Culturii va fi schimbată din funcție după 15 ani de activitate’‘.

Constantin MAZILU

 

10 COMENTARII

 1. Acu ca pleca Stratulat ar fi cazul sa isi ia zona si pensionarasii propasiti de dansa care au sustinut-o!Pensionarasi care nu fac decit sa manince banii palatului de pomana si care nu vin prea devreme la servici cam dupa ora 9,30 sau deloc si nu ii prinde ora 15.
  Noul manager poate va curata palatul de plescari, caracude,sinecuristi etc.

 2. Ce trist, domnule Mazilu. Multă vreme am trăit cu convingerea că sunteți imparțial și că nu agreați mizeria morală, indiferent dacă ea se manifestă explicit sau la adăpostul anonimatului. Sunt plecat demult din Iași dar, până astăzi am citit uneori știrile de pe site-ul dumneavoastră, așa, din dorința de a mai afla și din alte surse decât BZI sau ZDI ce mai e pe-acasă. Eu nu știu dacă fostul manager de la Palatul Culturii are păcatele de care este acuzat dar văd că dumneavoastră incitați la mizeria morală prin formulările pe care le alegeți. Cei câțiva amărâți care scuipă vârtos la adăpostul anonimatului nu-și dau seama că-i manipulați și asmuțiți intenționat, din dorința de a aduce un soi de vizibilitate site-ului dumneavoastră. Din păcate, sunt nevoit să constat, că nu înțelegeți spiritul jurnalismului adevărat, iar despre deontologie și obiectivitate, ce să mai vorbim? Sunt cadru didactic asociat la una dintre marile universități bucureștene, predau Comunicare și Relații Publice și vă spun cu sinceritate că le-am recomandat studenților mei să parcurgă toate sursele de informații disponibile pentru a realiza unele studii de caz, inclusiv site-ul dumneavoastră. Începând de mâine veți face, la disciplina mea, obiectul unui studiu de caz despre cum NU trebuie să arate presa liberă. Voi exemplifica studenților cu această informație de câteva rânduri ”cei mai mulți dintre angajații complexului se bucură de plecarea lui Stratulat, care ar fi condus instituția ca un dictator, promovând mediocritățile”!!! Această formulare care sfidează cele mai elementare reguli gramaticale ale limbii române vă plasează în fruntea detractorilor acestei doamne pe care, personal, n-o cunosc dar despre care am citit că este posesoarea unor distincții prestigioase, din țară și din străinătate. Nu știu cât de toxică a fost această doamnă dar, domnule Mazilu, ar trebui să știți că aceste distincții, despre care cei mai mulți dintre noi doar citim ca să aflăm că există, nu se dau unor neica nimeni iar cei care le acordă se informează în prealabil. Vă doresc, domnule Mazilu, să creșteți mare și să poate că, într-o zi, dacă veți învăța să respectați meseria de jurnalist, veți putea spera să ajungeți unul. Vă doresc tuturor, inclusiv bieților nefericiți care-și scuipă fierea pe site-ul dumneavoastră, sărbători cu bine și să ne vedem cu bine în noul an.

 3. Domnule Lungu care ne faceti noua angajatilor perdaf ca ne scuipam ura sau fierea ar fi mai bine sa va vedeti de treaba ca nu autorul articolui este vinovat ci Stratulat care a condus cum a condus.De aia lumea s-a revarsat pe comentarii pentru ca in palat era ca la securitate tactica pumnului in gura, iar daca noi sintem nefericiti eram pentru ca aceasta sinistra hoata ne facea viata amara.Aroganta ei a adus angajatii in aceasta stare si se pare ca ati citit cu foarte multa atentie toate comentariile!mai bine ne lasati pe noi asa ”nefericiti” cu plecarea lui Stratulat.Va uram sa aveti parte de sefi care va nedreptatesc , va marginalizeaza , va fura pe fata, va mint , sunt aroganti si va promit lucruri de care apoi nu se tin de cuvint.Si inca ceva pe munca si pe spatele acestor nefericiti a stat Stratulat si a beneficiat de cei aproape 15 ani de manageriat.Si daca tot pomeniti ca nu stiti despre ce e vorba ce importanta are cum e scris articolul?Degeaba incercati voalat sa ii luati apararea, sincer nu stiu de ce va bagati unde nu este cazul!Nu ne mai dati noua exemple deontologice ca mai toti politicienii de genul (bariera e pentru cainii mici si dulaii sar pe deasupra!)Mai lasa-ne si vezi-ti de studentii tai si daca tot ai plecat din Iasi e cazul sa nu iei apararea unei neavenite de la Bacau!Amaritii si nefericitii scuipa virtos pe parerea ta!

 4. Domnule Lungu, ma rog ca nu prea sunteți niciun Domm, ci doar unul / a ce sub acest nume,vrei să-i iei încă apararea lui sinistra Stratulat!
  Știi ceva? Cum a spus si mai sus#,,amărâții…” ați citit intens vedem comentariile de pe alt,articol..🙃😛cum de!?
  Sunteți deci foarte interesat / ă sa o apărati,deci un,,necunoscut” n-ar apăra asa efervescent pe o oarecare!
  Asa ca? MARȘ Stratulat sau pe cine oi fi pus tu sa scrie asa elevat 🤦‍♀️🙈😂
  DA, STRATULAT E ADEVĂRAT TOT CE S-A SCRIS DESPRE TINE!!
  Cat despre,,meritele tale si medalii și distincții ” ȘTIM DE CE LE-AI LUAT ȘI CU CE AJUTOR ”
  ASA CA..?! IAR MARȘ!!
  Lăsați -l în pace pe domnul Mazilul,e f profi și știe ce scrie! A dezvăluit de mult încă de prin 2013 furturile EXCROACAI DE STTATULAT!!

 5. Lăcrămioara ar fi bine ca DNA să facă un control amănuntit al averii tale , al fiicei tale și al mamei tale ( Stratulat, Boroș și Marin) să vedem cum în 5 ani ai reușit să faci o casă de peste 150.000 de euro într-o zonă scumpă.

  • Da, o casa cu un etaj si mansarda. Am fotografiat-o. Din vanzari anterioare cum spunea un celebru fost si fiica lui – o celebra fosta – care are condamnare cu executare!!

 6. Cum puteți voi aceștia să o vorbiți de rău pe Lăcrămioara care v-a ”ajutat” pe toți!Ea care a promis tuturor câte ceva ca politicienii de la ciolan, ea luceafărul și farul călăuzitor al Palatului, persoana care se identifică cu clădirea simbol.În 2-3 luni vei fi un personaj uitat, părăsit și în goana ta după bani (care se pare ca nu iți mai ajung) vei intra într-un con de umbră.

 7. O penala ce urmarea doar banii,n-o interesa niciun muzeu,doar comisioanele!
  De unde are casa sau banii pt vila ce și-a făcut-o? DNA ul hellooo, ce face? Cum de unde? Din șmecheriile și furtisagurile când s-au restaurat atâtea muzee.
  Ce-ar vorbi oamenii de acolo ce treaba de mantuiala s-a făcut de cad pereții acum,e mucegai iar prob muzee
  Dar ea,EXCROACA de Stratulat a avut grija sa,,lucreze legal” pe acte sa existe semnăturile la prosti pe care -i manipula sau amenință.
  La smecherii de astea e prima!
  Mars jegoasa,calica din Bacău,rupta-n cur a venit aici și în 10 ani s-a capatuit ca o capușă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.