Traficanţi de droguri, „turnaţi” de un cunoscut la Iaşi! Interceptări incendiare: „Am fumat o vilă într-un an jumate!” (EXCLUSIV)

6998
Canabis, sub diverse forme, pe o masă
Canabis, sub diverse forme, pe o masă

@ Doi indivizi acuzaţi de trafic de droguri au fost pedepsiţi recent de magistraţii ieşeni @ Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Andrei Alexandru Pîrlog la 4 ani şi 10 luni de temniţă, în vreme ce Alexandru Mertic a primit o pedeapsă de 2 ani şi 3 luni de închisoare, dar cu suspendare @ În cadrul dosarului, anchetatorii au interceptat convorbiri incendiare purtate de suspecţi

 

Traficanţi de droguri, „turnaţi” de un cunoscut la Iaşi! Doi indivizi acuzaţi de trafic de droguri au fost pedepsiţi de magistraţii ieşeni.

Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat recent pe Andrei Alexandru Pîrlog la 4 ani şi 10 luni de temniţă, pentru trafic de droguri de risc, introducerea în ţară de droguri de risc, fără drept, dar şi deţinere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu, în vreme ce Alexandru Mertic a primit o pedeapsă de 2 ani şi 3 luni de închisoare, dar cu suspendare, pentru complicitate la trafic de droguri de risc. De asemenea, instanţa a dispus confiscarea de la Pîrlog a mai multor cantităţi de canabis.

Traficanţi de droguri, „turnaţi” de un cunoscut la Iaşi!

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul celor doi a început pe 18 februarie 2021. Procurorii i-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite.

„La sfârșitul lunii noiembrie 2020, inculpatul a procurat, în vederea comercializării, din Anglia, cantitatea de 1.375 de grame de canabis – drog de risc care au fost disimulate într-un colet ce avea trecute următoarele date: „România Iaşi” și expediat în România prin intermediul societăţii Eurofratello și ridicat pe 1 decembrie 2020 de către colaboratorul cu identitate reală.

Cel de-al doilea inculpat, ca urmare a înțelegerii avute cu primul inculpat, l-a transportat cu autoturismul din localitatea Valea Lupului până la punctul de lucru al societăţii Eurofratello, de unde a ridicat un colet în care se afla cantitatea de 1.375 de grame de canabis, colet care trebuia transportat din și predat primului inculpat”, au afirmat oamenii legii.

Interceptări incendiare: „Am fumat o vilă într-un an jumate!”

Aşadar, în urma punerii în executare a ordonanței provizorii din 29 noiembrie 2020, a reieşit că inculpaţii și denunțătorul discută despre faptul că în colet sunt droguri, cel puțin un kilogram, despre modalitatea în care vor vinde drogurile, despre ascunderea lor pe un câmp și despre banii pe care îi vor obține din droguri:

(discuția începe cu aspecte ce nu prezintă relevanță pentru cauză)
A: Dar pe , pe mine m-o ars atunci, c…e și de atunci nu mai. Cu nu mai am treabă, nici…pot să stau și fără foc…nu mă duc la el neam, frate!
P.A: Așa-i el c…e. (neinteligibil)… Îs oameni care se f… de la droguri. Acuma când o să le am eu, nu o să-i f… eu?! (…) Fumez 2 grame la zi, lejer… (neinteligibil) 250 de euro i le duc numai pe astea, la zi!
A: Vai mamă!

P.A: La (neinteligibil)… 10 zile îs 500. Gândește-te că am lejer 100 de zile, nu o sută (neinteligibil) jumate…
A: 1000.
P.A: Da! Am în 50.000 fumate, uăi, de când am fumat eu! Am fumat vila, uăi frate! Înțelegi?! Am fumat o vilă într-un an jumate, uăi!

A: Aveai bani de vilă, da pe bune!
P.A: Eu când fumam și-mi băgam (neinteligibil)…Am calculat, am fumat în valoare de vreo 60.000, tot la fel, 70.000!
A: Fumai, man.

P.A: Și când am ieșit și m-am lăsat am făcut 104.000. Bine, nu toți odată!
A:Da! Legat! -tîc-tîc, tîc-tîc-tîc.
P.A: Am zis, cât am băgat în droguri bag în mine și mai fac bani o dată ca să am de capac. (neinteligibil) Trebuie să fac ban vreo 50-60.000.

 

„Te uiţi la pachet înainte să nu fie umblat la el!”

Într-o altă conversaţie intercptată, suspecţii discută despre cum trebuie ridicat pachetul de la firma de transport:
P.A: Așa, te uiți la colet.
A: Da…
P.A: Să nu fie tăiat.
A:Adică? Să nu…Aaa…să nu fie umblat înăuntru.
P.A: Bravo! Dacă este umblat…
A:Da.
P.A:Te uiți la el și nu-l iei de jos.
A:Ok.

P.A:Ai înțeles?
A:Da da da.
P.A: Să nu fie tăiat folia de pe el…adică să încerce să-l desigileze.
A: Știu știu știu știu.
P.A: Că aia-s caralii (termen folosit cu sensul de ,,polițist”, n.n.) dacă încearcă să-l desigileze.
A:Ce-s aia caralie?Că nu știu.
P.A: D.I.I.C.O.T.-ul.
A:Aaaaaa.
P.A:Ai înțeles?
A:Da da da.

P.A: Că ei o izolează bine și mi-o zis de fiecare dată te uiți înainte să pui mâna pe el. Te uiți așa în lateralele lui.
A:Da da da da.
P.A: Bine la el. Ai înțeles?
A:Da.
P.A: Și atât. Nu te întreabă. Dacă te întreabă zici că na…
A: (neinteligibil) Îi dau buletinul și imediat. -paca.
P.A: (neinteligibil) trebuie să avem și măsura de precauție. Ai înțeles? Că pe baza la alții, p**ă…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.