Cutremur în lumea interlopă din Iaşi! Cosmos Tănase, condamnat de judecători (EXCLUSIV)

16671
Cosmos Tănase
Cosmos Tănase

@ Cutremur în lumea interlopă din Iaşi: Cosmos Tănase a fost condamnat ieri de judecători @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au amendat penal cu suma de 8.960 de lei pe Cosmos Tănase @ Membrul marcnt al lumii interlope ieşene a fost judecat sub acuzaţia de ultraj

Cutremur în lumea interlopă din Iaşi: Cosmos Tănase a fost condamnat de judecători! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au amendat penal ieri cu suma de 8.960 de lei pe Cosmos Tănase.

Membrul marcnt al lumii interlope ieşene a fost judecat sub acuzaţia de ultraj. „Instanţa ia act că persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Cutremur în lumea interlopă din Iaşi: Cosmos Tănase, condamnat!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Acest proces al lui Cosmos Tănase a început pe data de 20 octombrie 2021. Procurorii ieşeni l-au trimis în judecată sub acuzaţia de ultraj. Asta, după ce individul a fost reţinut între 14 şi 15 octombrie 2021.

Potrivit anchetatorilor, în timp ce se afla la volanul maşinii sale marca Land Rover, Cosmos Tănase a fost oprit în trafic de un agent al Poliţiei Rutiere Iași pe data de 5 octombrie 2021, pe bulevardul Anastasie Panu, la ora 20.00, deoarece vorbea la telefonul mobil si nu purta centura de siguranta.

 

„Dau cu maşina peste tine!”

 

După ce a fost anuntat ca va fi sanctionat contraventional, Cosmos Tănase l-ar fi ameninţat pe poliţist.

„O să-ți pară rău dacă-mi dai amendă! O să dau cu maşina peste tine!”, i-ar fi spus Cosmos Tănase poliţistului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.