Spital din Iaşi, dat în judecată de angajaţi! Peste 100 de oameni îşi cer drepturile în instanţă! (EXCLUSIV)

21122
Targa, pe holul unui spital
Targa, pe holul unui spital

@ Peste 100 de angajaţi ai unui spital din judeţul Iaşi au dat în judecată unitatea medicală @ Astfel, 130 de ieşeni le cer judecătorilor din cadrul Tribunalului Iaşi să oblige unitatea medicală la respectarea drepturilor salariale @ Unitatea care a fost acţionată recent în judecată este Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Pădureni – Grajduri

Spital din Iaşi, dat în judecată de angajaţi! Astfel, peste 100 de angajaţi ai unui spital din judeţul Iaşi au dat în judecată unitatea medicală.

Recent, 130 de ieşeni le-au cerut judecătorilor din cadrul Tribunalului Iaşi să oblige unitatea medicală la respectarea drepturilor salariale. Unitatea care a fost acţionată recent în judecată este Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Pădureni – Grajduri.

 

Spital din Iaşi, dat în judecată de angajaţi!

 

Cererea a fost depusă la Tribunalul Iaşi zilele trecute. Printre cei care au dat în judecată spitalul din judeţul Iaşi nu se află şi membri ai conducerii unităţii medicale.

Litigiul de muncă a fost înregistrat pe rolul instanţei ieşene pe data de 27 ianuarie 2023. Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului.

 

Peste 100 de oameni îşi cer drepturile în instanţă!

 

Mai apoi, magistraţii ieşeni vor asculta ce au de spus angajaţii – reclamanţi, în număr de peste 100 de persoane, dar şi conducerea unităţii medicale din Grajduri.

Demn de remarcat este faptul că cei 130 de angajaţi ai unităţii medicale au dat în judecată, în acelaşi dosar, şi Ministerul Sănătăţii, dar au chemat în faţa instanţei şi Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. Rămâne de văzut ce decizie vor lua judecătorii ieşeni în acest litigiu de muncă, ce ar putea dura câţiva ani buni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.