Profesor, condamnat la Iaşi! Cadrul didactic, prins în „ofsaid” în traficul din judeţ (EXCLUSIV)

1129
Sala de judecata
Sala de judecata

@ Un profesor a fost pedepsit de judecători, după ce a fost prins în „ofsaid” în traficul din judeţ @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus recent amendarea lui Daniel Viorel Hudac cu suma de 4.000 de lei @ Cadrul didactic a fost pedepsit pentru conducerea unui vehicul fără permis

Un profesor a fost pedepsit la Iaşi, după ce a fost prins în „ofsaid” în traficul din judeţ. Aşadar, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus amendarea lui Daniel Viorel Hudac cu suma de 4.000 de lei.

Cadrul didactic a fost pedepsit pentru conducerea unui vehicul fără permis. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Profesorul de sport, acuzat că a şofat cu permisul suspendat

 

Procesul profesorului de sport Daniel Viorel Hudac a început pe data de 19 aprilie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus trimiterea acestuia în judecată sub acuzaţia de conducerea unui vehicul fără permis.

„Pe data de 2 iunie 2018, la ora 20:05, inculpatul a condus motociclul marca Honda pe un bulevard din Iaşi, având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”, au susţinut oamenii legii din Iaşi.

 

Daniel Viorel Hudac a recunoscut comiterea faptei

 

Anchetatorii au susţinut că l-au oprit în trafic pe motociclist după ce au observat în trafic motociclul care se deplasa dinspre Super Copou înspre Rond Agronomie, având o traiectorie sinuoasă. De asemenea, constatând că persoana care conducea vehiculul nu a semnalizat la schimbarea benzii de circulație, agenţii au oprit motociclul.

Motociclistul a prezentat permisul de conducere valabil pentru categoriile A, B din data de 27 martie 2000. Dar, cu prilejul verificării în baza de date, polițiştii au stabilit că profesorul de sport figura ca având dreptul de a conduce cu restricţii.

„La audieri, inculpatul a recunoscut săvârșirea faptei reținute în sarcina sa, motivând că, pe data de 2 iunie 2018, s-a deplasat cu motociclul în zona Copou pentru a se întâlni cu o persoană căreia urma să-i vândă acel vehicul”, au menţionat magistraţii ieşeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.