Avocatii ieseni, batalie crunta la Barou. Protejatul lui Striblea pierde teren

1664

@ Incercarea lui Striblea de a ramane la carma Baroului sprijinindu-l pe Tudor Duca are sanse mari de esec @ Doina Stupariu si Liviu Bran doi avocati mai cunoscuti au anuntat deja ca vor candida si potrivit unor surse Daniel Atasiei inca se mai gandeste

Pe langa Tudor Duca, sustinut de actualul decan Marius Striblea, doi avocati cunoscuti au anuntat deja ca vor candida pentru sefia Baroului Iasi la alegerile care vor avea loc pe data de 7 mai. Este vorba despre Liviu Bran si Doina Stupariu si potrivit unor surse inca sta pe ganduri si nu este decis asupra candidaturii, Daniel Atasiei. Anunturile privind intentia de a intra in cursa au fost facute pe retelele de socializare, dosarele de candidatura putand fi depuse incepand cu data de 15 aprilie. „Eu m-am decis candidez”, a spus Liviu Bran.

Acesta a candidat si in anul 2011 si a pierdut la o diferenta mica de Striblea. In ceea ce-l priveste pe Striblea acesta nu si-a ascuns sprijinul pentru Duca in speranta ca prin intermediul acestuia va ramane „la butoanele” Baroului Iasi.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.