Protest extrem împotriva șefului de la Cotnari. Țăranii s-au legat cu lanțuri în fața Parchetului

7563
Constantin Deleanu si cei trei tarani protestand in fata Parchetului
Constantin Deleanu si cei trei tarani protestand in fata Parchetului

@ Trei țărani au protestat astăzi, legați cu lanțuri, în fața sediului Parchetului arătând că au rămas abuziv fără terenurile moștenite de la părinți în urma unor mișmașuri făcute de Constantin Deleanu, patronul SC Cotnari SA @ Aceștia cer urgentarea dosarului penal nr.671/P/2019 înregistrat la Parchetul de lângă Tribunalul Iași, dosar în care a început urmărirea penala ca urmare a plângerilor depuse de cei trei țărani

Protest extrem al unor țărani din comuna Cotnari, în fața sediului Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Cei trei țărani, Ioan Apetrei, Neculai Baciu și Gheorghe Grigoraș s-au legat cu lanțuri și au cerut urgentarea cercetărilor în dosarul penal nr.671/P/2019 care se referă la unele ilegalități săvârșite de șefii SC Cotnari SA, abuzuri în urma cărora au ramas fără terenurile moștenite de la părinți. Să reamintim că în acest dosar a reînceput urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, spălarea banilor, constituirea unui grup infracțional organizat, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, înșelăciune și delapidare împotriva șefilor SC Cotnari SA ca urmare a unei a unei decizii a magistraților Curții de Apel Iași.  Mai multe detalii am publicat în articolul „Deleanu si SC Cotnari SA: dosar penal pentru fraudă, fals și grup infractional”, din data de 29 august 2021.

Ioan Apetrei revendică 1,19 hectare, Neculai Baciu – 1,17 hectare iar Gheorghe Grigoraș cere 1,25 hectare, terenuri care sunt exploatate de SC Cotnari SA. Cei trei țărani cer sa fie despăgubiți sau sa primească terenurile.

 

 

 

Consantin MAZILU

1 COMENTARIU

  1. Inca un caz tipic in care notari, OCPI și procurori mai nou au ocazia sa facă echipă, la fel ca la primaria Iași(unde se face echipă și cu judecătorii)pentru rezolvarea unor probleme funciare dificile. Din fericire mai au o șansă pentru că s-a desființat SIIJ. Din păcate peste tot titlurile sunt cumparate de terți și folosite cum se dorește la primării. Dar peste tot este la fel. Aici nu s-au înțeles la bani probabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.