Ieşeanul acuzat că a şantajat un preot pentru că ar fi fost „încornorat”, pedepsit de judecători! FOTO (EXCLUSIV)

1455
alexandra-nicai-scrijan
alexandra-nicai-scrijan

@ Ieşeanul acuzat că ar fi şantajat un preot pentru că ar fi fost „încornorat” a fost pedepsit de judecători @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Gheorghe Nicăi-Scrijan la 2 ani şi 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru şantaj şi violenţă în familie @ Scandalul cu iz sexual ar fi pornit de la faptul că nevasta ieşeanului l-ar fi înşelat pe acesta cu preotul

Ieşeanul acuzat că ar fi şantajat un preot pentru că ar fi fost „încornorat” a fost pedepsit de judecători! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe Gheorghe Nicăi-Scrijan la 2 ani şi 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru şantaj şi violenţă în familie (3 acte materiale).

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei oraşului Podu Iloaiei sau în cadrul unei instituţii din subordinea Consiliului Local al oraşului Podu Iloaiei, pe o perioadă de 60 de zile”, au spus ieri judecătorii ieşeni.

Imagine cu gheorghe nicai-scrijan si alexandra nicai scrijan pe un tort
Imagine cu gheorghe nicai-scrijan si alexandra nicai scrijan pe un tort

Gheorghe Nicăi Scrijan, acuzat de șantaj și violență în familie

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Gheorghe Nicăi-Scrijan a început pe data de 12 august 2022. Procurorii l-au trimis în judecată pe ieşean sub acuzaţiile amintite. Anchetatorii ieşeni spun că, la un moment dat, Gheorghe Nicăi-Scrijan ar fi început să-și agreseze nevasta.

Conform oamenilor legii, agresiunile fizice și verbale au durat câteva zile. Individul de 53 de ani și-ar fi lovit soția, s-a oprit, apoi, a doua zi, când și-a adus aminte, ar fi luat-o de la capăt. În plus, Gheorghe Nicăi Scrijan l-ar fi șantajat pe presupusul amant al nevestei sale. Suspectul i-ar fi cerut părții vătămate (preot) suma de 20.000 de euro pentru a nu face publică o presupusă relație amoroasă pe care aceasta ar fi avut-o cu soția lui.

Gheorghe Nicăi-Scrijan şi Alexandra Nicăi-Scrijan, în haine de nuntă
Soţul care se consideră „încornorat” şi nevasta lui

Soţia acuzată de infidelitate, agresată în maşină

 

În urma incidentelor, soția și presupusul amant li s-au plâns oamenilor legii. Atunci, anchetatorii l-au ridicat pe ieșean și l-au dus la audieri. Gheorghe Nicăi-Scrijan a fost reținut pentru 24 de ore.

„Pe data de 17 iulie 2022, în jurul orei 00:00, agenții din cadrul Poliției orașului Podu Iloaiei au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că numita A.D.N.-S. a fost ținută într-un autoturism împotriva voinței sale de către soțul său, a fost amenințată cu moartea și lovită de mai multe ori cu picioarele, în zona capului și corpului. Acest incident a survenit pe fondul unei stări de gelozie dintre cei doi soți. Victima prezenta urme vizibile de violență, respectiv echimoze și alte leziuni, în momentul în care reclamanta și pârâtul au fost identificați în autovehicul”, au afirmat magistraţii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.