Consilierul judetean Etienne Ignat a votat angajarea colegei sale de birou pe un post la Aeroport

1377
Etiene Ignat, Elena Troia
Etiene Ignat, Elena Troia

@ Si pentru membrii si simpatizantii USR problemele sunt mai  usor de rezolvat acum cand sunt din ce in ce mai aproape de resorturile puterii @ La ultima sedinta a Consiliului Judetean consilierii USR  in frunte cu Etienne Ignat au votat pentru reangajarea pe o functie de relații cu publicul la Aeroportul Iași, a Elenei Troia, pana acum salariata la cabinetul parlamentar al deputatului USR Marius Bodea

Aleșii USR Iasi din Consiliul Județean refuza sa voteze pentru proiecte care sunt in interesul județului Iasi, invocând tot felul de motive politicianiste insă, cand este vorba să rezolve o problema pentru cineva din gașca lor sunt  in stare sa ridice cu ambele maini pentru a-și atinge scopul. Astfel, la ultima ședință de Consiliu Județean toți consilierii judeteni ai USR  au votat ca o angajata de la cabinetul parlamentar al deputatului USR Marius Bodea sa fie reangajata pe un post de relatii cu publicul la Aeroportul Iasi. Este vorba despre Elena Troia care a obtinut o sentinta judecatoreasca de reangajare dupa ce a fost concediata in anul 2019,  in urma desfiintarii unuia dintre cele 3 posturi existente la Departamentul de Marketing si Comunicare de la Aeroport. Elena Troia a dat in judecata Aeroportul Iasi iar anul acesta a obtinut o sentinta de rangajare la Tribunal. La ultima sedinta a CJ s-a votat modificarea organigramei Aeroportului astfel incat sa fie completat cu postul pe care trebuie reangajata Elena Troia. Normal, era obligatoriu pentru alesii judetului sa puna in aplicare o sentinta judecatoreasca insa sare in ochi duplicitatea alesilor USR care, atunci cand au fost votati vicepresedintii au  iesit din sala pe motiv ca unul dintre candidati este finul presedintelui Costel Alexe, iar acum  cand s-a votat in favoarea unei persoane din anturajul lui Bodea, angajata la cabinetul sau parlamentar nu au ezitat deloc. Mai mult decat atat consilierul judetean USR Etienne Ignat s-a aflat intr-o situatia speciala, intr-o incompatibilitate cel putin de ordin moral. Astfel, pana la reangajarea la Aeroport  Iasi, Elena Troia a fost colega de serviciu cu Etienne Ignat, adica amandoi au fost angajati la cabinetul parlamentar al deputatului USR Marius Bodea. „Eu nu vad nici o incompatibilitate ca doar nu era angajata la mine. Incompatibilitate era daca eram rude, daca votam pentru sotie pentru copil. Este exagerat ce sugerati”, a spus Etienne Ignat.

O fi obținând acum Elena Troia o sentinta judecatoreasca de reangajare iar, unde-i Lege nu-i tocmeală, însă angajarea sa din anul 2015 s-a facut numai in baza criteriilor de transparenta stabilite de același Marius Bodea care era atunci directorul Aerogării. Astfel, la respectivul concurs au participat numai 2 persoane dar pana la finalizarea selectiei, presa ieseana o dădea deja ca favorită pentru câștigarea postului, pe Elena Troia.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.